Kontakt mig
Workshop

Tør du åbne døren ind til dit indre univers?

Weekend workshop i Systemisk familie-organisationsopstillings

Jeg udbyder løbende weekender i Familie- organisationsopstilling arbejdet. På disse workshop kan du få rejst dit tema. Vi arbejder hen over en weekend, hvor flere af gruppens personer får deres temaer på, indenfor weekendeshoved tema.

De andre deltager på workshoppen vil blive brugt som repræsentanter i en eller flere større gruppeopstillinger. De andre arbejde både for dit familiesystem eller arbejdsliv eller andet tema, som du får på. Ligesom de andre arbejder for dit tema, kan du også blive valgt som repræsentant for de andre deltager i gruppen, såfremt du bliver valgt og ønsker at stille op for denne deltagers problemstilling. Det er ofte sådan, at gruppens samlede temaer passer i hinandens temaer.

Hvorfor vælge, at arbejde med dit familie og organisationssystem, Se her.

Jeg vil, som Facilitator i opstillingsarbejdet, hjælpe dig med at folde dit tema ud. Man kan sige, at mit arbejde som facilitator og gruppens arbejde, giver dig et indblik ind i dine ubevidste forviklinger. Man kan beskrive det med, at du tør kigge udefra og ind i dit eget indre landskab.

Man kan sige, at jeg under disse weekend workshop udbyder 1 hovedtema for weekenden. Evt temaer se her

Hvorfor vælge workshop:

workshop-fredericia

Sammen åbner i op for hinandens hjerter og familiesystemer

  • Du har de andre deltager til at tydeliggør og arbejder for dit system
  • Du deltager i en gruppe på 10-12 personer, hvor du møder andre ligesom dig selv, der er klar til selvudvikling.
  • Det er ofte intense ,dybe forløb hvor deltagerne kommer tæt på hinanden.
  • Du vil opleve at familie-opstillingsarbejdet arbejder dybt, effektiv  – De fleste bliver bidt af familieopstilling arbejdet når de først har prøvet det en gang.

Man facineres af, hvor præcis de andre deltager udspiller din problemstilling for dig og dit system. Denne præcision, “oplever jeg”, nedbryder forsvars murer, hvis man skulle have dette. Deri skabes et hurtigt og ofte et tæt sammenhold på holdet.

Opstillingsarbejdet skal ske med positiv hensigt for dig, dine mønstre og forviklinger, ikke med hensigt på at ændre andres

De kommende workshops for 2020 kommer på i starten af det nye år.

Tilmelding og betaling er bindende, uanset om du udebliver, bliver syg eller kun deltager en dag, dette pga de begrænset antal pladser, og du har optaget en plads.

Du er altid velkommen til, at ringe og forhøre nærmere.

Ser frem til at byde dig velkommen på min næste workshop.