Weekend workshop 2019

Den 17/18 August kl. 10-18

 Tema –  Her arbejder vi med vores maskuline urkraft fra vores forfædre – indianer eller andet. Bliv tydelig på dine maskuline ressourcer. Vi vil se ind i dit fars ophav, men fra indianernes og urkraften som mand.  Ku din far stå ved sin kraft og var den afbalanceret ? eller var han ikke tydelig i dit liv , evt ikke tog sin plads , eller brugte man den maskuline kraft som magt eller martyr , mord eller andet ?

Måske kan du se mønstret videre bagud til din fars far ( farfar osv. ) Hvordan er din egen rolle som mand og evt far ? Vi vil arbejde med kraften fra dyrerne og indianernes medicin hjul, så du bliver klogere på dine elementer, og hvorfra du kan finde balancen til din maskuline side.
Kort sagt hvordan har den maskuline side været i dine rødder og hvor ligger ressourcerne og kvaliteterne.
Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående,kunne denne workshop være noget for dig. Men skynd dig max 10-12 pladser.

Den 7/8 Sep. kl.10-18

Tema- Søskende forhold – Hvordan fungere i sammen som søskende i dit familiesystem, er der nogle du fungere bedre med end andre. Er der søskende der er ekskluderet i dit familiesystem. Har du været den voksne i dit familiesystem, og hvilken rolle har du og dine søskende, og er du træt af altid at være den pæne pige , kloven , den er skaber ro og harmoni / glatter ud.
Temaet ligger ikke 100% fast, vi arbejder og går med det, der åbner sig i rummet

Den 27/26 okt kl. 10-18

Tema –  Frit valg tema – du møder blot op med din problemstilling  – der hvor du ser du har begrænsing i et bestemt tema eller mønster. Se på dig selv og i dine relationer. Er der mønstre og temaer i dit liv som går igen og igen, manglende selvværd, at du ikke kan sige fra i bestemte sammenhænge, eller at du har en bestemt rolle i dit familiesystem. Mønstrene kan være mange.
Temaet ligger ikke 100% fast, vi arbejder ud fra hvad der skabes i rummet.

Den 9/10 november kl. 10-17

Tema – Sygdom og Afhængighed. Er der mønstre i dit familiesystem hvor et af disse temaer spiller ind. Vi ser ind bagved symptomerne og hvad dets kraft og energi vil fortælle. Er der mønstre af alkohol, stoffer , pille misbrug eller andre afhængigheder som feks mad eller andet. Er der sygdom ned igennem dit familie mønstre, behøver ikke være samme sygdom. Temaet ligger ikke 100% fast, vi arbejder ud fra hvad der skabes i rummet.

På disse workshop kan du få rejst dit tema. Vi arbejder hen over en weekend, hvor flere af gruppens personer får deres temaer på, indenfor weekendens hovedtema, eller hvad der åbner sig.

De andre deltager på workshoppen vil blive brugt som repræsentanter i en eller flere større gruppeopstillinger. De andre arbejde både for dit familiesystem eller arbejdsliv eller andet tema, som du får på. Ligesom de andre arbejder for dit tema, kan du også blive valgt som repræsentant for de andre deltager i gruppen, såfremt du bliver valgt og ønsker at stille op for denne deltagers problemstilling. Det er ofte sådan, at gruppens samlede temaer passer i hinandens temaer. Endvidere kan det forekomme, at netop den rolle du bliver valgt til som repræsentant passer ind i dit eget liv, tema og mønstre. Så du får som repræsentant ligeså meget ud af det som selv at få sit tema på.

Jeg vil, som Facilitator i opstillingsarbejdet, hjælpe dig med at folde dit tema ud. Man kan sige, at mit arbejde som facilitator og gruppens arbejde, giver dig et indblik ind i dine ubevidste forviklinger. Man kan beskrive det med, at du tør kigge udefra og ind i dit eget indre landskab.

Tilmeldelse: udfyld formularen nederst på siden, eller skriv en mail til karin@klinikpif.dk.  Du er også velkommen til at kontakte mig på tlf 26168515.

Anbefaler medbringelse af : papir , blyant.

Pris

Du kan indbetale 1.400 kr. på konto: Reg. nr. 5352 konto nr 0000243998.  Mobil Pay: 68693

Tilmeldingen er bindende til begge dage, er du forhindret, bliver syg eller udebliver, betales pengene ikke tilbage.
Dette skyldes at der begrænset antal pladser, og at der tages hensyn til andre deltagere.

Prisen er inklusiv kaffe, te, frugt eller andet, men frokost sørger du selv for. Køleskab forefindes i klinikken.

Finder sted: i Klinik PIF’s lokaler i Norgesgade 7a, 1 sal – 7000 Fredericia.
Henviser til stor P-plads lige overfor, eller 350 meter længere nede af Norgesgade ved ungdommens hus- Begge steder er fri parkering.

Glæder mig til at byde dig velkommen.

Tilmelding

Kundeudtalelser

Kære Karin

Jeg ønsker dig et skønt nytår, med masser af lykke og inspiration.

Jeg ville gerne dele med dig hvad der skete mellem den 5. og 6. uge efter den familieopstilling jeg deltog i, for at lade dig vide hvor taknemmelig jeg er, og at dit arbejde er helt fantastisk.

Jeg ved ikke om du kan huske, at vi tog fat i kærligheden til min far, som jeg skulle kendes ved, inden det ville være mig muligt at åbne op for en ny partner.

Jeg besøgte min far, og ud af det blå åbnede han op, og talte om de følelser han havde oplevet i løbet af skilsmissen,  og hvor ked af det han havde været for at miste mig dengang. Min far har aldrig nogensinde gjort dette Karin,  især ikke hvor det kommer direkte og uforventet fra ham. Vi havde en rigtig fin og hjerteåbnende samtale, som jeg aldrig vil glemme.

Det overrasker dig nok ikke, når jeg nu fortæller, at jeg den samme uge har mødt en helt vidunderlig person som jeg virkelig har lyst til at være sammen med. Det virker som om han føler på samme måde, og jeg kan mærke jeg er meget mere åben for dette end før.

Så du skal have et kæmpe tak søde Karin, for at facilitere disse forandringer i mit liv. Jeg syntes det var vigtigt at du fik dette at vide.

Kh

Bonnie 33 år

Kære Karin

Jeg vil gerne give dig en dybfølt tak fordi du bruger dig selv og dine fantastiske evner til at hjælpe andre mennesker ❤❤
Din energi, indsigt og kærlighed til andre mennesker er outstanding 🙂

Tusind tak for en fantastisk weekend – jeg har aldrig oplevet noget lignende. En oplevelse i særklasse – baseret på virkelige hændelser – og hvilken tid til eftertanke over alt det som hændte og blev sagt……som giver mig helt nyt liv.

De allerbedste hilsner
Fra Claus 47 år

Jeg var så heldig at deltage i en familieopstilling hos Karin. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, meget længe, hvis ikke nogensinde! Med Karins fantastiske evner og hjælp fra et fantastisk hold (som for evigt vil have plads i mit hjerte) fik jeg sat nogle ting på plads fra min fortid.

Det har givet mig fred og ro i sindet, lindret min smerte og savn, samt helet de sår jeg havde på min sjæl. Gamle mønstre og dårlige vaner og tankemønstre som jeg ikke kunne lægge fra mig, fordufter lidt for hver dag der går, smilet bliver bare større og glæden og den indre glød blusser op og livet bliver lysere for hver dag.

Der sker så mange livsændrende ting for mig lige nu, at det slet ikke er til at forstå. Og spirituelt blomstrer jeg og suger udviklingen til mig. Tusinde tak Karin, med alle de alternative behandlinger og terapeuter jeg har prøvet, for at hjælpe mig selv, troede jeg ikke at jeg kunne få det bedre, jeg havde accepteret at jeg måtte nøjes med “godt nok”. Men et besøg hos dig ændrede alt! Nu kan jeg ikke slå mig til tåls med “næsten”- jeg vil have fantastisk! Igen tak for din hjælp, dit fantastiske væsen og din dybe empati. Familieopstilling er genialt, med dig i spidsen så er det himmelsendt ❤

Vi ses igen, du engel på jord ❤

Knus Dorthe

Har du handlemåder – tankebaner – stærke uforståelige følelser – der bliver ved med at dukke op og forstyrre dit liv.

Noget som du føler, du har bearbejdet, forstået eller bare accepteret, men som alligevel ikke vil slippe.

Så vil vi varmt anbefale en Weekend workshop i systemisk familieopstilling hos Karin.

Man behøver ikke tro, være forberedt eller kunne noget, man skal bare møde op. Så vil man under Karins utrolig kompetente og omsorgsfulde vejledning, blive ledt igennem opdagelser, erkendelser og til sidst give slip på det, der har påvirket familien ofte i flere generationer tilbage. Det som har lagret sig i os, og forstyrrer vores liv.

Den hjælp man får fra det hold man er på, er uvurderlig. Den øger muligheden for forståelse.

En KÆMPE tak til vores hold for en fantastisk oplevelse.

En oplevelse Det vitterlig har ændret vores liv.

Kæreste Karin Tak fordi du er i vores liv.

Kærligst Per og Mette

Det var så meget den vildeste weekend! Så frisættende, forløsende, smuk og hård på samme tid, respektfuld, omsorgsfuld, varm og kærlig en oplevelse. Jeg er også i en go frigivende proces, og går lidt som en zombie rundt, mens der arbejdes intensiv på de indre planer…

Tak til holdet for tillid, mod, kærlighed og dyb respekt for hinanden, tak til Karin for at holde rummet for os, og guide os på kærligste vis. Tak for din evne til på skarpeste vis at se os lige dér hvor vi var I dyb taknemmelighed til jer alle ❤

Jeg er klar til at vende de næste sten, når jeg er landet igen…

Kirsten 41 år.

Jeg har aldrig grint og grædt så meget i mit liv som jeg gjorde i weekend og efterfølgende. Det er det vildeste, hårdeste og mest spændende jeg nogensinde har oplevet i hele mit snart 41 årige liv.

Hej Karin.
Bliver nød til at fortælle dig, at jeg også har ændret kropsholdning???? ovenpå familieopstillings workshoppen.

Jeg plejer at bøje i ryggen som en banan, når jeg køre bil, men i dag da jeg kørte, kom jeg til at bemærke min krop. Jeg sad helt rank….er det ikke bare fantastisk, jeg går også mere rank med skulderne tilbage, det plejer jeg heller ikke at gøre. Jeg er simpelthen rørt over den store forandring, jeg har mærket, over de sidste to dage. Jeg er simpelthen så taknemmelig. Tak Karin, tak fordi du har gjort denne forandring muligt❤❤❤❤
Knus Marianne