Så kommer der 2 Workshop omkring bogens tema uselvisk & selvisk.  Den 17/18 Okt. fra 9-17 begge dage. Max 16 deltager på hver weekend workshop.

Kom med på denne spændende workshop, som jeg lover ikke bliver kedelig.

Vi arbejder i dybden med begreberne uselvisk og selvisk, samt dykker ned på bunden af havet, ned i dybden af de områder i bogen, som du følte dig taget og indfanget i.

Vi vil kigge dybere ind i de bagvedliggende følelser. På workshoppen vil der være minimum 2 guidede meditationer hvor trommen og klangskålene kommer i brug, der vil være små opstillings processer. Dog må det ikke forveksles med ene opstillingens dagene,  men fortvivl ikke for disse små processer, som vil se små ud, vil på denne workshop ha karakter af stor dybde.

På workshoppen vil der i frokost pausen og undervejs på workshoppen være i lagt stille pauser. Dernæst vil workshoppen også bærer præg af at i sammensættes i små grupper, hvor i bliver sammensat efter temaer, mønstre og energier fra bogen, hvor i følte jer indfanget.

Alt i alt en ligeså spændende og fantastisk workshop, som de tidligere workshop altid har været.

Praktisk info:

Tilmelding og betaling er bindende. Pengene gives ikke retur ved sygdom, udeblivelse eller du springer helt fra. Dette skal ses i lyset af at du har reserveret en plads, og der er begrænset pladser, og prisen er sat derefter og bundet op som en helhed. Workshoppen afholdes ved minimum 10 deltager. Skulle der mod forventening ikke være tilslutning, gives pengene retur.

Jeg er vært med kaffe, the og vand, samt frisk frugt og lettere snack. Frokost skal du selv medbring, der er køleskab på Landlystvej 1, hvor du har mulighed for at spise din medbragte mad. Der kan købes en pizza eller lettere salater lige ved og omkring afholdelses stedet.

Såfremt du har spørgsmål til workshoppen kan du kontakte mig på sms eller på tlf 26168515  – samt på mail karin@klinikpif.dk

Prisen : 1500kr  – bedes indbetales enten via bank reg nr 5352 konto 0000243998 eller på mobil pay. 68693 ( kun 5 cifre er firma – ikke klinikkens tlf nr)

Workshoppen afholdes  : Landlystvej 1 , Erritsø , 7000 Fredericia.

Ser frem til at byde dig indenfor på denne workshop.

God sommer