Kære alle sjæle

Jeg ser og får vist en flot langstrakt hals lignende form, alla en vase eller som en cylinder. Ovenover cylinderen drejer og bevæger der sig en guld kugle. kuglens bevægelser skabes pga. at den holdes oppe af vand.

Se dig selv som beholderen ( kroppen ) kuglen = bevægelser og vandet = dine følelser.

Alt er i bevægelse i denne tid, og det bedste er blot at være stille, prøve at forstå og iagttage vandet = følelserne som kommer op og får kuglen til at bevæge sig.

Husk også på, at du kun kan se det der er foran dig. Der altid er noget på den anden side eller nedenunder kuglen, som du ikke kan se, sådan er det i enhver hændelse eller situation.

Det bedste råd for tidens energi er, at se det som om du befinder dig i en gummibåd, og river rafter ned af floden. At turen og tingene går stærkt ned og hen over vandets strøm og sprøjt, og ja indimellem går det meget stærkt og vandet sprøjter ind i ansigtet på dig, og det skaber et øjebliks forvirring og desorientering, og du kan føle at vandet genere dig for dit udsyn, men det varer kun et øjeblik af turen, og pludselig er du igennem turen og fremkommet til et roligere og bedre sted.

Du skal kun bruge padlen, når du skal styre og manøvre dig forbi og undgå at ramme ind i stenene og kanten. Det er vigtigt ikke at styre gummibåden ud fra en krampagtig holden fast i padlen, og prøve at styre gummibåden med en hårdhed og vilje, for det får alligevel ikke båden til at flyde rigtig.

Det kræver træning og præcision at river rafte, og ikke mindst at vide hvornår du skal padle, og hvornår du skal lade båden flyde.

Mange af jer er godt i gang med at mærke og finde ind til jeres egne indre værdier, ” fra selvet af “, for nogen vil det være godt at indhylle jer i en baby lyseblå farve for at underbygge processen.

Mange har fået hul indtil jeres sande hjerte energi, og flere oplever store forvandlinger, idet jeg ser at sommerfuglene flyver ud af dit/ jeres hjerter og viser vej, de er ivrige for at få dig / jer med igennem forvandlingen i denne tid.

Husk at give tid til at stoppe op, nyde det hele, også de små og nære øjeblikke.

velsignet lys og kærlighed til hver eneste sjæl.