Kontakt mig

Skal du med på de kommende selvudviklings hold med max 6 deltagere pr hold.

Vil du arbejde med, at lytte til dit hjertes kalden, frem for egoét og dine skyggesider, så afholder jeg løbende nye selvudviklings hold.

Selvudviklingshold:

Nu er muligheden her – en aften hver måned, over 5 måneder. Du vil komme i selskab med 5 andre kursister, hvor vi vil fordybe os i selvudvikling via meditationer, praktiske øvelser, familieopstillinger og teori. Der vil kunne forekomme små lektier, eller øvelser hjemme.

Udviklingen vil tage udgangspunkt i den enkelte, og i gruppens dynamik som omhandler samlede temaer. Vi vil komme tæt på hinanden, så det er en fordel at du ønsker forandring / udvikling, da jeg vil bruge mange forskellige slags værktøjer fra mine behandlinger. Hvilket også gør, at der ikke kan være mere end 6 deltager på holdet.

Ønsker du, at få mere balance mellem krop, sind og ånd – dvs lærer at handle fra hjertet frem for med hovedet og egoet, slippe kontrollen, pligter eller krav i hverdagen.

Se kommende hold

Pris

Du kan indbetale 2.000 kr. på en gang, eller løbende 5 x 400 kr. pr gang. Tilmeldingen er bindende til de 5 gange, er du forhindret eller udebliver du en enkelte gang, skal der også betales der. Prisen er bundet op på, at I netop er en lille gruppe.

Prisen er inklusiv kaffe, te, frugt eller andet, som vi afslutter og runder aftenen af på.

Finder sted: i Klinik PIF’s lokaler i Norgesgade 7a, 1 sal – 7000 Fredericia.
Henviser til stor P-plads lige overfor eller 350 meter længere nede af Norgesgade ved ungdommens hus- Begge steder er fri parkering.

Glæder mig til at byde dig velkommen.

Kundeudtalelser

Kære Karin

Den proces jeg har gennemgået de sidste 8 måneder, det har været en fantastisk forvandling og et helt nyt liv for mig, jeg er et super lykkeligt menneske firkanten er sluttet nu. Har en fantastisk familie, nogle rigtig gode venner, en dejlige og skøn kæreste samt et super arbejde. Selvom det er mig ,der har skullet gøre arbejdet, havde jeg aldrig nået så langt uden dig,og det vil jeg gerne takke dig for… Du er outstanding.