Kontakt mig

Kast lys over dine skygger og fobier

Hvad er regressionsterapi

Regressionsterapi er en metode, hvorved man går tilbage i tiden, til den tidlige barndom, ungdom eller tidligere liv. Hos Klinik PIF kombineres regressionsterapi med healing.

Første del indeholder selve tilbageførslen og frem til hændelsen – temaet for traumet. Derefter tilfører jeg healing, så du kan give slip på traumet. Ved tilbageførsel og igennem healingen sker der ofte det, at du forstår og oplever den røde tråd til dit nuværende liv.

“Jeg blev ført tilbage til min barndom, hvor jeg oplevede hvordan min voldelige far gjorde livet svært for min mor”

Hvorfor vælge regressionsterapi

Regressionsterapi er et særdeles effektivt redskab til, at se på specifikke temaer og problemstillinger, som du gentagne gange oplever hæmmer dig i din dagligdag.
Det kan være i relationer, fysiske og psykiske problemer, i alt fra symptomer i kroppen til traumer, angst og fobier. Den finder hurtigt og direkte ind til den bagvedliggende årsag til problemet.
I regressionsterapien ændrer, healer og renser jeg ud i kroppens gamle mønstre, følelser og overbevisninger, til mere positive og konstruktive handlemønstre for dig.
Når problemstillingen eller traumet er forløst helt ind på celleplan, kan du ikke genkalde følelsen igen.

Hvad er regressionsterapi

  • Arbejdet foregår i underbevidstheden  i en rolig og tryg atmosfære. Du vil aldrig gå ned i en regression, som du ikke er klar til at kigge på eller bearbejde. Det sørger din underbevidsthed for.
  • Er du klar til at kigge på et tema, kommer der billeder frem for dit indre blik, som når du drømmer eller ser en film.
    Er du derimod ikke klar, kommer der bare sort skærm.
  • Det er ikke nødvendigt at tro på eksistensen af tidligere liv, for at få gavn af regressionsterapien. Det vigtigste er, at du har lysten og viljen til, at kigge på en given problemstilling.
  • Regressionsterapien kan virkelig hjælpe dig med, at genfinde din indre Power-Identitet-Frihed.
  • Ofte kræver det kun 1 eller få behandlinger, for at en given problemstilling forløses. Det fantastiske med regressionsterapien er, at du ikke kan regne den ud.
  • Behandlingen kan benyttes af personer fra 18 år og opefter.

Jeg vil først og fremmest takke for denne uforglemmelige oplevelse. Det har været en udfordring for mig selv, da jeg ikke som sådan tror på det med at have haft et andet liv før ens nuværende. Det gav mig et indblik i det tema jeg ville have uddybet og gjort klarere.

Jeg havde en følelse af at have rykket mig meget som person, da vi kom til sagens kerne og fik healet de negative følelser væk. Jeg kunne mærke healingen, som foregik under regressionsterapien, gennem hele kroppen, som blev jeg renset. De følelser jeg havde før som vedrører det tema jeg havde valgt at snakke om forsvandt så småt. Jeg havde taget en rejse ned i min underbevidsthed i en god times tid, selvom det blot føltes som ti minutter, og jeg havde det meget underligt, da jeg endelig kom til bevidstheden – men på den gode måde. Jeg var selv meget overrasket over de oplysninger, der kom til mig under behandlingen, såsom bynavne og årstal.

Det at blive bragt tilbage i tiden og finde ud af ting, som kan knyttes til nutiden hjælper en med at få en bedre forståelse af ens aktuelle liv, men også en bedre forståelse for hvem man er. Dette kan helt bestemt anbefales, da det er en meget effektiv behandlingsmetode, hvorpå man kan bruge det til udviklingen af sig selv.

Stephanie, 18 år