Så er muligheden her igen !!!! Nu udbyder jeg opstart af 1 hold i løbet af Februar/marts  2022. Bindende tilmelding

O pladser tilbage –  ALT OPTAGET.

Nyt år står for døren – forandringens tid til indre proces af selvudvikling – eller chancen for at lære nyt.

Tiden er for nogen moden til ny læring, samt endnu mere opvågning af deres sjæl.  Derfor udbyder jeg nu oplæring af gateway healings metoden, som jeg udfører i klinikken.

Universet vil gerne, at jeg /vi alle husker at videregive af vores egen erfaring, samt af forfædrenes ” her shamanernes dybe læring”, af visdom og viden.

Derfor åbner jeg nu for små hold på max 4 personer, hvor du har mulighed for at komme i et intensiv personligt udviklings forløb sideløbende med, at du læres op i, at bruge gateway healingens metoden.

Kort fortalt : Dette forløb er for dig som ønsker

  • Dyb personlig udvikling ind i dit eget stof af skyggesider, dette foregår under hele forløbet, og på mange forskellige planer, men specielt hele første modul skal klargøre dig til forløbet. Læring i at åbne og lukke op til den spirituelle energi, samt hvilken energier lukker du ind mm.
  • Læring omkring energi, at mærke energi, samt omkring de forskellige metoder, hvorigennem du kan få beskeder igennem. klarhørelse, klarsyn og klarfølelse mm.
  • Modtage din personlige dørkeeper, som passer på dig og din energi mm.
  • Læring omkring medicinhjulet, dets farver og betydninger, retninger mm.
  • Læring og træning ind i gateway healings betydning, herunder at give behandling på briksen i det fysiske rum og via fjernhealing.
  • Clairvoyance aflæsning og klient træning, videregivelse af besked, så du efter de 4 endte moduler er i stand til, at kunne give en fuld behandling på en professionel måde.
  • Klinik praksis, etik og regler og spirituelle love, og indvielser.
  • Materiale udleveres til slut, Diplom overrækkelse, ceremoni og indvielse.

De 4 moduler  forløber over 4 dage pr modul.  Dagligt fra  kl. 9-17  med en times frokost pause.

VIGTIG ;  intro og ryste sammen aften for de tilmeldte, hvor vi i fælleskab afsætter datoerne for de 4 moduler inden opstart.

Det 1 modul ligger på følgende datoer, men der er mulighed for det kan justeres til ved første ryste sammen aften. De 4 moduler afvikles med 1 modul hver måned, dvs. du er færdig med forløbet på 4 måneder.

Ryste sammen dato for forløbet : Den 17/2-2022 kl. 19-20.30

Modul 1:  Februar / marts -2022. for Marts – juni forløbet. ( evt. ændring modulerne hvordan de ligger alt efter opstart )

Holdet opstartes ved 4 tilmeldinger. – ALT OPTAGET

Det er ikke et must, men du skal ha lyst til at arbejde med dig selv.  Det behøver ikke at være en fordel, at du har arbejdet en del med dig selv, idet forløbet vil gå dybt.

Tilmelding og betaling er bindende for alle 4 moduler, uanset om du skulle bliver forhindret, syg, udebliver eller springe helt fra forløbet. Prisen er lagt tilrette efter, at du deltager på et lille hold med max 4 deltager, idet jeg vægter og prioriter at der er god tid til fordybelse og til hver enkelt deltager, da du vil gå igennem en personlig udvikling.

Depositum ved tilmelding på 2000kr indbetales, disse fratrækkes ved 4 modul indbetaling. Du kan vælge at betale for hele forløbet på en gang, a 24.000kr eller 6000 kr. pr gang ved hvert modul opstart.

Til hvert modul er jeg vært med kaffe, the, frugt mm, frokost skal du selv sørge for.

Tilmelding og information: kan ske på følgende måde: tlf. 2616 8515 – Mail: karin@klinikpif.dk – Mobil pay 68693 eller via bank 5352 0000243998

Antal pladser: Først til mølle – max 4 deltager – 3 pladser er optaget – 1  plads tilbage.

1 plads ledig til februar / marts forløbet:

Jeg ser frem til at høre fra dig – ser frem til en spændende rejse med dig og de øvrige deltager.