Kære Alle Sjæle

Energien står og presser på som en trygkedel, og det er lige før låget slipper sit tag.

Tiden er for mange maskernes fald, især for de som ikke er vand til at se bag forhænget, eller hvad der gemmer sig – hvem er du virkelig hvis du ikke havde masken på, den maske du engang lærte at tilpasse dig under.

Velkommen ombord på dette fly – hvor er du på vej hen ? og med hvem ? Er du lige ankommet til et nyt sted, land eller på en fremmede planet ? eller skal du først til at sætte af og flyve.

Hvordan er komforten i dit fly ? er der plads til dig eller er der mange mennesker ombord ? er der nogen du kender ? ka du strække dig ud ? hvad foretager du dig ombord? -ka du li det du ser, når du kigger dig omkring i dit fly ? og hvad ser du ud af vinduet, hvis der er vindue der hvor du sidder ? Hvad er godt og skidt , vil du gerne rokere rundt ?

Er flyveturen rolig eller turbulent ? og hvad skyldes at det er det ene eller det andet ?

Hvad og hvordan ser der ud i motor rummet ? køre og spinder og fungere alle dele i motorrummet ? ( din indre krop -hvordan har den det og hvordan behandler du den ?)

Piloten i flyet er det dig selv der styre og flyver flyet, eller er det en anden ?  ( har du styringen over dit eget liv, eller lader du dig blive styret)

Hvad synes du om piloten ? hvad ligger du mærke til ?Ka du rumme alle sider i det du ser føler og mærker ?

Føler du til tider at du mangler eller har brug for ilt masken i flyet ? hvis ja , hvorfor ? eller husker du at sætte ilt masken på dig selv først før end du giver til alt andet og til andre ?

Håber du får en behagelig flyv tur, og du kommer derhen hvor du gerne vil være ? hvis ikke du er tilfreds er der kun dig til at ændre kurs

Vi håber,at du får fyldt din kuffert op med gode minder og oplevelser !!!!!!!! hvilke oplevelser vil du ha på denne flyvetur i dette liv ? du bestemmer selv indholdet og farten.  Tør du ligge masken – og springe de kendte rammer , ladde proppen springe af trygkedlen, og se hvad der sker ? og tillade dig selv at flyve op i nye og anderledes højder.

Vi herfra universet ønsker dig god rejse , hvis du altså tør flyve, skifte flyet ud med et andet hvis tingene ikke fungere, tør du se dig omkring eller vil du gerne blive på det samme sted. det ydre afspejler dit indre. er du tilfreds med det du møder og ser på din vej.

Rigtig god tur . vi herfra universet vil være med på rejsen.