Kære Alle Sjæle

Ærkeenglen Gabriel- Gabriels navn betyder Gud er min styrke – hvis i kalder på hende bliver i presset til handling, som fører til gavnlige handlinger. Hun hjælper til at overvinde frygt og hjælper med kommunikation gerne indenfor overlevering, spiritualitet, kunst, skuespil eller skriverier mm, hun vil hjælpe med at overvinde frygt og tøven.

Gabriel kommer og hjælper jer i denne tid med at mærke en indre frihedsfølelse – at befri jer fra gamle moderlige bindninger, samtidig med at ære jeres moderlige ophav – at forstå det omsorgsmæssige, selv der hvor der måske manglede omsorg og forståelse. ( ser ligesom Jomfru Maria som holder jesus i sine arme, men der kommer et tidspunkt hvor navlesnoren skal kappes med vished om visdommens opgave)

At forstå næringen igennem navlesnoren, at kunne se igennem det mørke lag af begrænsninger som en navlesnor kan være, hvis den ikke er blevet næret ordentligt eller du holder fast i det trygge som navlesnoren giver. ( Dette kan gå begge veje imellem mor og barn)

Det svare til at ville hoppe i Bungy jump, men du stadigvæk har sele på, dette er ikke helt frit.

Vi ønsker herfra universet, at du / I tør vælge en ny form for frihed, og ikke lader jer begrænse af navlesnoren eller af selen. Må du vide at ægte frihed er at se dig selv udover og op over tingene som ørnen der svæver frit i luften og ved hvornår den skal svæve, lande eller slå til.

Ørnen flyver frit og indtager sin plads – er du klar til at indtage din plads.

Hvor højt tør du tro på du kan se og flyve. Hvis der nu ingen begrænsninger er – det er kun dig selv der skaber navlesnoren, hvorledes ville du sætte igang og ændre dine begrænsede snore. ( ser pinocchio – der er ingen bånd der binder mig – brug eventyret som arketype ) Jammen hvad er der så tilbage hvis der ikke er nogen bånd der binder dig ? Ja så er der friheden som ørnen, hvor vil du så hen ? hvad længes du efter,? hvad vil du så gerne opnå ?

Tør du finde ind i din svingning / rytme ? og holde en konstant energi af rytme/ flow ? ( ser et billede af et menneske der hopper op og ned i en bestemt rytme op og ned)

Dette er tanke før bevidsthed – hvad vælger du at tænke ? Er du fri ? vælger du friheden ? hvis ikke – hvorfor ikke ?

Hvad giver det dig at holde fast i navlesnoren eller selen ?

1 skridt er erkendelsen – derfra kan du vælge at noget andet. Bevidsthed – Bevidsthed.

Denne tid kræver valg – at vælge det ene eller det andet er hverken godt eller skidt, men et valg. Det ikke at vælge er også et valg – det er dig selv som vælger. Så har du valgt navlesnoren eller Bungy Jump med sele på eller at gøre dig helt fri.

Vi ønsker alle sjæle herfra den 13 dimension en smuk rejse ud i valgene.

Kald og brug Gabriel hvis du ønsker klarhed til at klippe navlesnoren eller selen, der hvor du hænger fast eller gerne vil gøre noget andet så du kan svæve frit som ørnen.

suk rejse . Lys og kærlighed til at vælge med din sjæls hjertes kalden.

Betydning ørn: Hjælper dig til at hæve dig opover det jordiske , for at opnår klarhed og overblik.At kunne overskrider normer ( det tillærte / stammeoverbevisninger såsom frygt, mangel begrænsninger osv. ) og opfatte vores dybeste sandhed i vores hjerte. At løfte dig op og forbinde det jordiske med det spirituelle. At bygge bro så vi kan flyve så højt som vores hjertes glæde kan bære os, at se modigt det ukendte i øjnene.