Kære alle sjæle

velkommen ombord til November måneds englebesked.

Mange vil opleve at jeres bil ( symbol på jeres livskøretøj – livsvej) står ved siden af vaskehallen, frem for at gå ind i vaskehallen, og blive renset og vasket af, for det der ikke tjener jer længere.

Det vil kræve noget af jer, at overgive jer til vaskehallen, og ikke blot være tilskuer udefra. For ja der er kraftig gang i børsterne og vandet i vaskehallen. Men det varer kun et øjeblik, så er det ovre, men du og din krop/ celler vil stå meget stærkere, og med et langt mere forfriskende og bedre udsyn. Selv om det kan virke som om øjnene klør, synet er sløret eller andet.

Du og din bil vil evt igennem vasken, blive drejet i en anden retning, end du havde troet du sku.

For dem som blev udenfor vaskehallen, vil du opleve, at du bliver kaldet og gjort opmærksom på, at der sker noget noget inde i vaskehallen.

For jer der turde at gå igennem renselsen, vil du se direkte ind i og på jer selv. Kunsten bliver nu at finde vejen ud, af den 4 kantede vaskehal, for den vej du troede du sku ud af, der går døren ikke op.

Det er nye tider, nye opskrifter og nye måder at gøre tingene på. Men først og fremmest nye måder, at være i verden med dig selv på.

Tingene støves og  børstes af. Gamle uniformer og stjerner på skulderne, både støves af og findes frem. Hvis du ikke anede, at de var der, eller ligefrem fandtes. Hvad kan du ? Hvad skal der gives slip på ? Hvad skal blot støves af og genspejle i skæret ?

Attter andre vil føle, at de i en rum tid er ude i mørket, ude i intetheden og opslugt af det.  Det er som om du trækkes ind ad i dig selv, og suges udad mod det ydre rum – Trækkes ind i suget af vacummet. Nogle vil få nye guider og hjælper ind. I kan bruge Saint GERMANN, Sanat KUMARA eller Kommendør ASHTAR – de hjælper med at heale jer igennem denne tid.

November Månedens Guidede Meditation, vil hjælpe til med, at opløfte jer, og til at komme igennem renselsen.

Go proces i den kommende tid. Vi gør alt for, at lette jer i overgangen. Men det bliver ikke kedeligt, men vid i har selv ønsket, at være her på jorden i denne spændende tid. Ta det hele med et smil, så bliver verden meget mere spændende og opløftende.

Go rejse . velsignet lys og kærlighed – Namasta.