Livet består af mange smukke øjeblikke.

Her var jeg heldig, at møde nogle mennesker fra en svunden tid, gamle minder fløj rundt imellem os, fordi vores veje tidligere havde krydset hinanden. Her stod vi så igen, og kunne både se tilbage og skabe nyt i mødet, så spændende hvad disse møder yderligere vil folde ud,  også for de mennesker som tog bogen med hjem. Jeg synes det gør livet spændende og fascinerende, når vi tænker dybere over, hvordan vi berører hinanden. Præcis som jeg beskriver i bogen uselvisk & selvisk, at nogle mennesker stiger hele tiden af og på vores tog, på vores livsrejse igennem livet.

Det berører mig meget, at min bog allerede har berørt mange mennesker og flere har læst bogen flere gange, og at den berører læseren på nye måder hver gang.

Det er spændende at følge min bog ude i verden, den lever derude.

Jeg kan kun være så super ydmyg og taknemlig – tak fordi i støtter op om min bog og berører mig. Må alle mennesker se, at vi berører hinanden i livets store og små øjeblikke. Vi kan ikke rigtig definere og sætte denne smukke evne ind i en bestemt kasse, men blot holde hjertet åben og tage imod, når et andet mennesker føler at lige netop du har sat et aftryk i et andet menneskes sjæl, som gør de vil komme forbi, eller gøre noget for dig.

Hvordan kan du berører et andet menneske i dag- måske har det større betydning end du aner.

Tak til alle sjæle der kiggede forbi, og til alle jer der deler, taler og videreformidler om min bog. I hjertet tak.

Bogen uselvisk & selvisk flyver rundt derude og berører på måder, jeg endnu ikke ved hvad det betyder for det enkelte menneske.

Jeg håber du vil nyde læsningen og må den bringe inspiration.

Har du lyst til at læse hvordan bogen har berørt andre mennesker kan du læse de mange udtagelser på www. sommerfuglevinger.dk

Den 3 juli udkom min første bog Uselvisk & selvisk.

I den forbindelse har jeg været i Elbobladet d 21 juli – læs artiklen nedenfor.

Mangler du en spændende bog til en aften på terrassen, foran pejsen eller til hyggestunden i sommerhuset eller andre steder.

Måske du også tænker bogen som en værtindegave, fødselsdagsgave eller andet, så kan det været at bogen uselvisk & selvisk kunne have din interesse.

Er du blevet rigtig nysgerrig, kan du gå på optagelse på sommerfuglevinger.dk  hvor du se, læse og høre et udsnit af bogen Uselvisk & selvisk.

Nedenfor er der 2 radioudsendelser jeg har været i omkring bogen.

Udsendelsen omkring bogen Uselvisk & selvisk i Højderyggens weekend radio d. 11/7 2020

Udsendelsen omkring bogen Uselvisk & selvisk i Radio Jupiter d. 5/8 -2020

Se artiklen omkring bogen i Elbobladet:

Terapeut udgiver bog om eget liv: Vil give en større indsigt i meningen med livet

Artikel fra Elbobladet 21-07-2020
Klik på billedet for at læse artiklen

Besøg sommerfuglevinger.dk

Følg en kvindes rejse til planeten jorden. Hør hvordan hun igennem livets cyklus, ender med at skulle finde rundt i følelser, begreber og ikke mindst troen.
Troen som følger hende op igennem hendes liv, idet engle, ånder og andre lysvæsner holder hende i live, igennem de mest afgørende situationer. Der hvor livet føles som gyngende grund under hende.

Hvordan finder hun overhovedet modet og overskuddet til at fortsætte, og ikke bare give op og lade det hele ligge, og vende om hvorfra hun kom.
Er det overhovedet muligt igennem rejsen, at finde vejen tilbage og se ind i himlens port, og leve derudfra, imens hun går rundt på jorden?

Hvordan finder hun sin indre ild, kraft, styrke og power? Har hun haft den med hele vejen, uden hun har været bevidst om det?

Karin Brøndum Jørgensen