Kære alle sjæle

Velkommen ombord på dette nye boring fly 909.

Tiden er til nye horisonter og nye erkendelser- Ja i det hele taget, tør du sprænge rammerne ? lade knapperne flyve af skjorten, frem for at du holder krampagtig fast i skjorten, selv om den måske slet ikke passer dig længere, eller at knapperne for længst er fløjet af. ( ser et billede af, at skjorten holdes fast og sammen, selv om knapperne er røget af. )

Det svarer til, at trykket i kedlen/ gasflasken stiger og stiger, og er ved at koge over. Men du handler og reagere ikke på de signaler, du ser. Hellere det gamle end det nye.

Mange mennesker vil i den kommende tid, mærke lettere hjertebanken, glæde og sommerfugle energi – spørgsmålet er bare, om du opfanger det som positivt eller som begrænsning og ubehageligt.

Herfra vores destination, vil vi altid anbefale dig, at give efter og gå med tingene, frem for at holde fast i det gammel kendte. For tingene og processen tager blot længere tid. Det er alt andet nemmere, at gå tur eller bestige nye bjerge og højder i nye sko, der passer, end krampagtig at gå i de gamle, som er slidte og udtjente.

Når først du har vænnet dig til de nye sko, og de er gået lidt til. Ja så ka du jo slet ikke forstille dig, at det sku være anderledes. Ville du så overhovedet ha de gamle sko tilbage?

Så prøv at begive dig ud i nye områder, gør nye ting, gå anderledes klædt, skab nye venskaber, køb bolig eller andet. Lev livet og passionen ud – hvad drømmer du om?

Dans tango i regnen, og dans hen af gaden – syng igennem gaderne eller dagligdagen. Sig noget Positivt og kærligt til andre mennesker på din vej. Hold døren åben for din næste – kram børnene – smil til de ældre, hør deres livs historie. Kig dig i spejlet, og se hvor fantastisk et menneske/sjæl du er.

Ros dig selv for 3 gode ting om dagen, skrål i badet.

Vi herfra universet, ønsker alle hen imod et nyt spændende forår, hvor der endnu vil blive arbejdet på følelserne, og hjerterne fortsat åbnes op.

Tør du folde dig ud, og åbne nye sider/blade op i din indre bog.

Perioden vil bærer præg af afslutninger og begyndelser – skjorten udvides – der skal skabes mere bevægelse, og luft i og omkring dig.

Vi herfra universet af 7 dimension , ønsker dig en herlig feb måned. God rejse