Kære alle sjæle

I vil i denne tid, virkelig føle at der er spot lys på dig / jer og jeres personlighed og jeres personlige udvikling.

Får vist at det er, som om du/i står under denne lyskegle, og ikke rigtig kan komme ud af spottet /lys keglen. Selv om du/ i prøver at gå, og flytte fokus væk fra keglen, følger den blot efter.

Denne tid er om nogen, virkelig til opvågning, både for de som har sovet, og for dem som har været vågne og igang længe. Alle trænes du/i at være i lyset, tale udfra lyset, og med stor kærlighed og empati – Du/I trænes i hver eneste handling, situation og gerning at have lys på situationen, uanset hvor i bevæger jer hen af, så vil lys keglen følge med.

Jo mere du ser af lys keglen, des mere vil du/i se af jeres skygger, men jo mere du tør gå med skyggerne, des mere vil du/i kunne forvandle og transformere indeni dig selv, og til sidst finde ind til skatten i dit indre. Derved stå med denne i kernen af dig selv, med roen og freden plantet i dine celler og i dit fundament.

Vi herfra 9 dimention  laver meget indstrømining ind på jorden netop nu- idet du/i som menneske ikke tidligere har været på dette plateau tidligere, Vi her fra universet glade over hvor meget bevidsthed der åbnes op i og instrømmer i jer. ( ser de klapper i hænderne og glædes med os. )

Jorden og i kære jord folk, sjæle – i er ved at huske, at i er ren lys, og at jorden og du/i alle er med til at holde lyset.

I vil hen over sommeren Juni / Juli mærker fænomener af lys kugler, der kan blive lagt ind foran jer i jeres færden. Det kan føles som om din/jeres kroppes vibrationer hæves, og derved kan sitren finde sted. Dette er din krop der tilpasses den frekvens, der netop er på jorden. Fødervarer i før ku li, erstattes af bedre valg – fortvivl ikke.

Tag dig dagligt tid til meditationer, ro og efter tanke  – Karin vil løbende blive guidet til at lave meditationer til jer, som lindre jeres overgang og opstigning. Dette er for at din krops celler er klar på, at være med i at modtage indstrømningen.

For flere af jer, kan i bruge den klareste funklende petroleums blå farve, den vil hjælpe dig / jeres kroppe og sind. I kan evt se, at den funkler med en let glitrende af sølv i farven.

Brug den blå eller guld gyldent lys – bevar jeres jordforbindelse – se, mærk og sans og gå ud i naturen – hør vandets rislen – vindens vind , solen varme, og ikke mindst forstå naturens cyklus – deri vil du/ i se og mærke, at alt er i bevægelse, og at naturen og du/i hele tiden befinder jer i denne cyklus.

Der vil i den kommende tid blive mere bevidsthed på plastik og miljøet – jeg ser et billede af hvordan plastik ligger og flyder  – der vil blive skabt en internasional dag, hvor der samles og rengøres for plastik i naturen og ved havet. Prøv med jeres bevidsthed at heale og via tankens kraft, at se at jorden , verden og havet er ren og funklende, og i balance. Jo mere i kære sjæle/ jord folk kommer i balance med jer selv, og ind i naturens skabelsens kraft af balancen, jo mere kan i heale op.  Vi ønsker herfra universet, at så mange på jorden sætter et kraft felt op, og meditere for dette på jorden.

Karin vil lave en meditations aften d 27 JUNI , hvor dette felt bygges op, og vi håber du/ i vil støtte op om denne energi og aften. Dette er til højnelse og styrkelse for jer selv og jorden – vi herfra 9 dimension vil støtte jer på denne aften med den smukkeste og kraftigste healing.

Vi herfra universet siger tak, fordi vi får lov til at kunne støtte jer og viderbringe vores information. tak fordi Du /i læser med.

Nyd hver eneste dag og minut. Lyset er med jer alle. kærligheden ligeså.

velsignet fred og lys. – herfra 9 dimension.