kære alle sjæle

Velkommen på denne side – kanal.

Jeg oplever og får vist/ ser at mange har fundet og fået tændt jeres indre lys – jeres sjæls lys. Men ser det, som om jeres store hvide lys står stille indeni dig/ jer.

Flere oplever at mærke det, og kan mærke at du / I gerne vil sige noget – udtrykke noget i har på hjertet, men at det er ligesom om, det ikke kan finde vej ud af munden og formuleres ud i ord. Ser dit / jeres lys stå som en stor rund masse af lys ude i intethedens mørke  – som en kraft af lys, som trænger igennem og op, og skaber et hul i mørket. Det gennemtrænger mørket i jeres krop – lyser op på mørket.

Derfor kommer mange følelser op, og mange kan mærke jeres kroppe eller megen træthed i øjeblikket. Prøv blot at iagttage og registrer, frem for at gå til kamp indeni i dig selv, og med andre mennesker omkring dig. Kampen omkring mørket og lyset. Prøv at ligge kampen ned, om hvem der vinder. Prøv at se ind i begge sider i dig, se begge parters synspunkter. Prøv at se om ikke begge sider kunne komplementerer hinanden, til at kunne lyse op indeni i dig, også ude i den ydre verden, ude i det ydre rum – ude i intethedens skabelse. Nat og Dag – lys og mørke – død og fødsel – genopstandelse .  Begge afløser og komplementere de hinanden til helhedens vækst.

Hvordan skal du /vi alle udtrykke vores lys – være med det ?  – sanse det og smage på det ? – Gumle og vurdere på det og få alle nuancer med inden du / vi udtrykker det  du / vi alle sanser i denne tid ?  Skal det lige vendes en gang mere ? Tør du være med dig selv i stilhed, være i fred og ro med dig selv ?

Hvor og skal du / vi spuste -spy ud med vores ild og kraft ?  Ser en drage der spyr sin ild kraft ud til dig – din ild. Tør du rumme din egen drage kraft i dig selv ?

Hvordan og hvor skal den omsættes og bruges . Brug din ild og kraft med omtanke:

Sang : en spinkel sang – Anne Dorthe Michelsen –  ingen kender dagen – før dagen er forbi. Der er dem som ingen jordisk  chance har  – dem der aldrig tør spørge – der er altid nogen der holdes for nar, og så er der dem som har sit på det tørre mm.

Der er kun en simpel sang tilbage  – så er der kun et håb – håb….. håb ….. om at de må få lidt mere end de håbede på.

Der er en skov som ingen jordisk chancer har – kendte vi hinanden lidt bedre end vi gør, så lod vi nok træerne stå… ( har plukket lidt af sang teksten ud – google og find selv hele sang og tekst)

Så hvor og hvordan kan du bruge din ild og kraft rigtig ?

Hvor tankes du op ? – og af hvad ? hvor blomstre du ? – Hvad nærer dig ? – og hvad nager dig i denne tid ?

Sang : åh maj du søde milde ( se med milde øjne på hinanden  – så folk finder tid til at springe ud )

åh maj du søde milde – vil du atter komme – lad verden blomstre og folde sig ud… lad menneskeheden folde sit lys ud, som bækken der flyder og risler, som violens smukke farve.

åh maj du søde milde gør skoven atter grøn…..

Giraffens hjerte hjælper stadigvæk til, og blødgør dit hjerte i denne tid – Må alle sjæles hjerter få plads og blive blødgjort. Må alle fugle synge med sit næb , må både du og dine næste og fuglene næres i hjerterne – også dem som i betegner som fattige…… Der er nok til alle, hvis vi blot med omtanke i alle henseender, kun bruger det vi har behov for…

Har vi behov for alt det vi køber og forbruger ?

Tvivler du på dig selv, og om du kan sige det du vil sige ? tvivler på om du kan og må stråle med dit lys ind i mørket. Må du / vi alle gerne få vores frihed igen. osse vores dyr, træer og planter … Hvem styrer dig, når du føler dig fanget ?

Må menneskeheden, forældrene og barnet gerne tænke selv, få legen og friheden – at mærke ude i naturen … tør du blive fri og være i et med moder jords kraft….. være i et med din egen kraft og frihed ? – eller vil du fortsætte med at være slave af det, som tynger dig og holder dig fanget…..?

Sang: Marken er mejet…

Marken er mejet og kornet er høstet !!!!!! tør du høste frugterne af dit indre arbejde – tør du plukke frugten efter at have rystet træet  – dit livs træ – dit rodnet ?

Bind det hele sammen …. både lyset og mørket og lav og bind din egen krans.

Velsignet lys og kærlighed herfra 13 dimension . Der er lys til alle – I er lyset – find og tændt lyset i dit indre.

Karin laver nogle guidet meditationer som kommer op på youtube senere i dag/ aften.  Del med folk i jeres netværk, hvis du tænker det kan hjælpe og skabe ro for folk i denne tid.

Første guidede meditation

Anden guidede meditation