Kontakt mig

Jeg ønsker at give udtryk for den store taknemmelighed jeg føler i forbindelse med den hjælp du har ydet, i forhold til dét, som har været det aller tungeste i mit liv.

Der er nu gået næsten 4 uger siden terapien, og forholdet til min indre verden har bedret sig på helt ubeskrivelig vis.
Jeg føler at det tykke, tunge lag af skyld-fornemmelse, som før klamrede sig til mig, så snart jeg havde vanskelige følelser eller ikke gjorde det godt (i følge mine egne kriterier) er løsnet op, og blevet så meget lettere. Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor stor en forskel dette gør for mig, nu at kunne give slip, når jeg oplever noget vanskeligt inden i.

Efter din terapi har jeg følt et slags tomrum i centrum af mit væsen, et frirum, plads til at føle, uden at skulle identificere mig med de svære ting jeg føler. Mange af de gamle følelseslag er blevet løsnet op. De har (ifølge min fornemmelse) bevæget sig ind i mit centrum, hvor jeg kunne mærke dem, for at se på dem, og så frigive dem. Dette lykkedes mig uden at bebrejde mig selv, og dette i sig selv er et vidunder for mig.

Det har været rigtig intens, for jeg har stadig følt hele rækken af følelser, denne gang måske mere autentisk end nogensinde før. At kunne mærke den rene essens af følelserne, uden at tilføje skyldfølelsen, har blandt andet haft den positive effekt, at jeg har kunne kommunikere meget mere klart og direkte med min partner, og efterfølgende kunne give slip meget, meget hurtigere. Et ‘følelseshul’ som før kunne vare i op til flere timer eller endda dage, er nu nærmest intet-eksisterende.

Min nakke og ryg har gjort ekstremt ondt, med en fluktuerende smerte, og særligt de områder hvor du har arbejdet meget. Jeg har følt dette som en nedbrydelse af det, som jeg ikke længere har behov for, blandt andet den overbeskyttende indre ‘bodyguard’, som har isoleret den mest sårbare del af mig fra min egen og andres kærlighed. Selvom det gør ondt, så er jeg dybest taknemmelig for en hver del af processen.

Kære Karin, tak fordi du ville læse min email. Jeg ved godt den er lang, men jeg ønsker mig at du ved, hvor meget jeg sætter pris på dit helt ekstra-ordinære arbejde, hvor stor en forskel din indsats gør i mit liv, og hvor dygtig du virkelig er. Jeg har aldrig nogensinde følt mig sådan som nu.
Det er mig som altid bevidst, at det indre arbejde varer hele livet og aldrig vil gå i stå. Men jeg føler at dette er et kæmpe spring for mig, som befrier mig uden lige fra dét, som har været sværest i mit liv.

Kærligst,

Bonnie, 35 år

2018 blev jeg akutte opereret og har haft mange komplikationer og Kroniske smerter, som resultat af denne operation. Jeg forsøgte mig med traditionel medicin, gennem piller og fysioterapi, men effekten var ikke nok til at leve et normalt liv, og til at kunne gå på arbejde. En veninde fortalte mig om Karin, og at jeg bestemt måtte prøve en seance Gatewayhealing. Jeg bor udlandet og Karin healede mig fra distance.

Det er første gang jeg prøver den slags healing, og jeg var meget imponeret over de fantastiske evner Karin har. Under Gateway-healing var alt meget håndgribeligt. Jeg mærkede Karins tilstedeværelse tydelig i rummet. Jeg oplevede meget intens smerte og varme under sessionen, også de næste par dage efter det Jeg kunne også mærke forskellige fornemmelser i min krop. Selvom jeg kun har prøvet den healing en gang var resultatet fantastisk.
En del af smerten og andre problemer er forsvundet. Men jeg blev rigtig overraske efter jeg fik foretaget scanning og lægen sagde at min cerven ( cyst) i livmoderhalsen var blevet mindre med 3mm. Jeg er så dybt taknemlig, tak til dig  Karin for alt hvad du har gjorde for mig.

Tusind tak, Karin!

Martina, 45år

En stor forandring i mit liv kom efter at jeg mødte Karin fra klinik PIF. Hun hjalp mig med, bedre at forstå mig selv, at se min værdi som person gennem Hendes ord ” Gå med din eget  lys” rigtig inspirerede for mig at finde mine egne kræfter og talenter , tror på mine evner. Derfor jeg tænker Karin som min mentor. Karin er fantastisk, superdygtigt og kompetent. Samtidig hun er god at lydhør og giver personligt opmærksomhedog behandling til sin kunde. Men synes det mest specielle omkring Karin er, at hun er et enestående mix af Coach, Mentor, Spirituel guide, clairvoyant, Regressionterapeut, Healer og osv.

Jeg har prøvet forskellige behandlinger hos Karin, og hver gang er det en specielt oplevelse for mig. – clairvoyancemæssigt er Karin præcis i sine svar og giver god vejledning. Hun er som et “spejl”, der afspejlede præcis mig og mine problemer og har givet de korrekte svar/information i for-hold med mine spørgsmål. Jeg blev rigtig overrasket, da jeg lavede en konsultation med astrolog, efter min besøge hos Karin, og gennem astrologi fik jeg bevis på , at mange af de ting Karin har sagt omkring mit liv og min livets mission var identisk med astrologen . -Gateawayhealing Det er en fantastisk mix af healing, reflektion ,clairvoyance og spirituel vejledning. Jeg fik at  masse information af vide omkring mit familie system, forhold med andre, min energi og krop. Og igen overraskede Karin mig,  at før jeg var fysisk på stedet, havde hun allerede fået energimæssigt meget information om mig. Jeg har aldrig oplevet dette  før! -Regressiontheraphy Jeg var så heldig at opleve at få en tilbageføring til tidligere liv, ved hjælp af regressionsterapi hos Karin i klinik PIF. Det var meget spændende og forløsende samt en meget smuk og bevægende oplevelse, der gav mig en dyb indsigt og forståelse af mit liv og min livets mission.

Jeg er meget taknemlig, at Karin var åbent omkring mine ide at prøve også Progressiontheraphy. Og jeg kan sige, at med Karin ved min side, følte jeg mig selv meget tryg og parat at gå dybt i den oplevelse, og derfor vi to opnåede så fantastiske resultater. Under den behandling jeg også opdateret at Karin er ikke kun en guide, men også hun oplevede samtid alle de ting jeg så og oplevede, og har klar vision hvad jeg ser. Denne fantastiske evne Karins har giver  hende en dybt forståelse og medfølelse til klienten  under den behandling.

Jeg kan varmt anbefale Karin og hendes behandling i klinik PIF! Stort og hjeretlig tak for alt , Karin!

Lily , 44 år

Kære Karin.

Du får lige en status herfra efter en uge præget af tydelig udrensning og en stor lettelse: efter samtalen med dig og din healing af min datter og mig for en uge siden, har vi begge været hudløse og grædt en del. Det har været enormt hårdt at være der for min datter, fordi hun har grædt og indimellem skreget i smerte og som om hun var i et mareridt. Men hen over weekenden toppede det og lettede i løbet af søndag (som du skrev, det nok ville). Og nu, ja, er hun tilbage til sig selv, og hun er vågnet mere op 🙂 og samtidig, hen over weekenden, er de fleste af de store sår min datter havde i hovedbunden efter de mange forsøg med sugekop, faldet af. Sikke en lettelse.

Nu, hvor min datter igen er sig selv og sover bedre, har jeg fået mulighed for at lytte til lydfilerne fra dig, og det er meget givende at lytte til dem igen – det er som om jeg hører dem påny og erkender flere elementer på en ny måde. Du skal have stort tak for samtalen, healingen og lydfilerne!!! Det er til stor indsigt og gavn for mig i mit liv med min datter og i mit liv i det hele taget ❤️.

Cathrine 36 år

Jeg har aldrig grint og grædt så meget i mit liv som jeg gjorde i weekend og efterfølgende. Det er det vildeste, hårdeste og mest spændende jeg nogensinde har oplevet i hele mit snart 41 årige liv.

Danny 41 år

Kære Karin

Jeg vil gerne give dig en dybfølt tak fordi du bruger dig selv og dine fantastiske evner til at hjælpe andre mennesker ❤️❤️
Din energi, indsigt og kærlighed til andre mennesker er outstanding 🙂

Tusind tak for en fantastisk weekend – jeg har aldrig oplevet noget lignende. En oplevelse i særklasse – baseret på virkelige hændelser – og hvilken tid til eftertanke over alt det som hændte og blev sagt……som giver mig helt nyt liv.

De allerbedste hilsner

Claus 47 år

Jeg var så heldig at deltage i en familieopstilling hos Karin. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, meget længe, hvis ikke nogensinde! Med Karins fantastiske evner og hjælp fra et fantastisk hold (som for evigt vil have plads i mit hjerte) fik jeg sat nogle ting på plads fra min fortid.

Det har givet mig fred og ro i sindet, lindret min smerte og savn, samt helet de sår jeg havde på min sjæl. Gamle mønstre og dårlige vaner og tankemønstre som jeg ikke kunne lægge fra mig, fordufter lidt for hver dag der går, smilet bliver bare større og glæden og den indre glød blusser op og livet bliver lysere for hver dag.

Der sker så mange livsændrende ting for mig lige nu, at det slet ikke er til at forstå. Og spirituelt blomstrer jeg og suger udviklingen til mig. Tusinde tak Karin, med alle de alternative behandlinger og terapeuter jeg har prøvet, for at hjælpe mig selv, troede jeg ikke at jeg kunne få det bedre, jeg havde accepteret at jeg måtte nøjes med “godt nok”. Men et besøg hos dig ændrede alt! Nu kan jeg ikke slå mig til tåls med “næsten”- jeg vil have fantastisk! Igen tak for din hjælp, dit fantastiske væsen og din dybe empati. Familieopstilling er genialt, med dig i spidsen så er det himmelsendt❤

Vi ses igen, du engel på jord ❤

Knus

Dorthe

Har du handlemåder – tankebaner – stærke uforståelige følelser – der bliver ved med at dukke op og forstyrre dit liv.

Noget som du føler, du har bearbejdet, forstået eller bare accepteret, men som alligevel ikke vil slippe.

Så vil vi varmt anbefale en Weekend workshop i systemisk familieopstilling hos Karin.

Man behøver ikke tro, være forberedt eller kunne noget, man skal bare møde op. Så vil man under Karins utrolig kompetente og omsorgsfulde vejledning, blive ledt igennem opdagelser, erkendelser og til sidst give slip på det, der har påvirket familien ofte i flere generationer tilbage. Det som har lagret sig i os, og forstyrrer vores liv.

Den hjælp man får fra det hold man er på, er uvurderlig. Den øger muligheden for forståelse.

En KÆMPE tak til vores hold for en fantastisk oplevelse.

En oplevelse Det vitterlig har ændret vores liv.

Kæreste Karin Tak fordi du er i vores liv.

Kærligst

Per og Mette

Det var så meget den vildeste weekend! Så frisættende, forløsende, smuk og hård på samme tid, respektfuld, omsorgsfuld, varm og kærlig en oplevelse. Jeg er også i en go frigivende proces, og går lidt som en zombie rundt, mens der arbejdes intensiv på de indre planer…

Tak til holdet for tillid, mod, kærlighed og dyb respekt for hinanden, tak til Karin for at holde rummet for os, og guide os på kærligste vis. Tak for din evne til på skarpeste vis at se os lige dér hvor vi var I dyb taknemmelighed til jer alle 🙂

Jeg er klar til at vende de næste sten, når jeg er landet igen…

Kirsten 41 år

Karin har en fantastisk tilgang til hendes behandlinger og man mærker straks den stærke tilknytning til hendes guides, som giver oplevelsen mange ekstra dimensioner.

Linda, 37 år

Jeg føler virkelig at der er blevet sat noget i gang, og at Karin på et eller andet niveau har reddet mig fra noget rigtig skidt. Jeg er taknemmelig for at Karin gav mig den nødvendige behandling i en svær tid.

Anders, 44 år

Jeg kan kun varmt anbefale Karin, til alle der har lyst til, at ville gøre noget andet end det de plejer – og som ikke virker. Virker det du gør ikke, og tager det al din energi, så gør noget andet ! Det kan Karin helt sikkert hjælpe dig med.

Linda, 53 år

Den ubehagelige gamle lugt i bryggerset når jeg kommer hjem, har jeg ikke oplevet siden. Jeg er meget glad og imponeret over din behandling, og kunne
nok godt tænke mig at få en behandling igen – måske i det nye år.

Janne, 57 år
Vi har fået healet og forløst gamle nedarvede holdninger og overbevisninger. Vi har fået ro i vores liv og anerkender os selv for dem vi er.
Vi har i sandhed fået vores Power Identitet og Frihed tilbage. Vi har oplevet at familieopstilling spreder sig som ringe i vandet og healer i hele familien.
Af hjertet tak til Karin.
Per, 63 år - Mette, 66 år
Kære Karin
Jeg føler du har hjulpet mig en hel del, og jeg har fået mere ro. Min gravhund havde svært ved at koncentrere sig til spor. Du sagde, at det nok skyldtes mit rod/ tankemylder, og at jeg videreførte det til ham. Efter min behandling går min gravhund fuld koncentreret, og han har været bedste gravhund på 2 udstillinger siden min behandling, og ellers ligget i toppen.
Trine, 32 år

Kære Karin Tak for i går, jeg er meget glad for din behandling, du er meget dygtig, og du udstråler lys. Behandlingen har virkelig sat gang i noget.

Marianne, 61 år

Hej Karin Nicklas sover bedre om natten, er glad når han vågner om morgen. Han fortæller selv, det er nemmere at være henne i skolen. Tirsdagen efter healingen, oplevede han at en person svigtede ham. Han reagerede ved at fortælle mig det stille og roligt, hvad det gjorde ved ham, og at han blev ked af det. Normal adfærd ville have været en masse grimme ord og smækken med døren. Tak for den hjælp du har givet Nicklas.
Mvh. Susanne mor til Nicklas 11 år

Nicklas, 11 år

Kære Karin. Tak for sidst, din behandling har virkelig sat nogle ting i gang i mig, og det er jeg meget glad for. Jeg følte mig tryg og godt tilpas i dit selvskab og
vender gerne tilbage igen.

Marianne, 60 år

Hej Karin Jeg er så glad for den regressions behandling, jeg har fået ved dig. Du var god til at stille spørgsmål før og under sessionen.
Tak for god behandling. Jeg melder mig nok til andre behandlinger
Mange kærlige hilsner fra Bernd, 57 år.

Bernd, 57 år.

Jeg har oplevet en regressions terapi hos Karin. Det var fantastisk at opleve, hvordan jeg pludselig befandt mig et helt andet sted og tydeligt kunne se billeder og tegn for mig, som løbende førte til en dybere forståelse af reaktioner og følelser.
Karins måde at guide mig på var rolig og behagelig, så jeg kunne trygt give mig hen. Stor tak til Karin:-)

Lone, 45 år

Jeg mødte op ved Karin. Jeg var inden mit besøg ved Karin meget lukket, og til tider et bittert menneske. Så meget sort på tilværelsen, var ked af det, havde haft depressioner og angst. Efter mit besøg er min livsglæde og hverdag forbedret 90% og tingene bliver langsomt bedre og nemmere. Jeg glæder mig til at skulle møde Karin igen og kommer videre med det 🙂

Sara, 33 år.

Jeg følte med det samme, en tillid og tryghed ved hendes væsen. Karin er en meget empatisk kvinde med et varmt hjerte og man er ikke i tvivl om, at hun vil dig sit bedste. Følg Karins råd, de virker!

Karina, 30 år.

Jeg blev ført tilbage til et tidligere liv, af en af de dygtigste regressionsterapeuter, jeg har mødt i mit liv (Klinik PIF). Jeg havde ikke forventet at komme så hurtig i en “tilstand”, men i løbet af minutter, var jeg i et tidligere liv.

Jørn Bie

Jeg havde aldrig prøvet healing. Under healingen halv sov jeg, Karin så mange billeder, og da hun bagefter fortalte mig om de ting hun havde fået, var jeg chokeret over hvor præcist hun ramte, for hun kendte mig ikke. Håber det bedste for Karin.

Mikkel, 14 år.

Da jeg først kom ind til Karin klinik Pif, vidste jeg ikke andet om hende, end at hun var healer. Efter behandlingen følte jeg mig i total balance og afklaret med nogle ting, der var sket i mit liv. De ting karin sagde, der ville ske, er allerede ved at ske, og det er bare så dejlig at vide, at man er på rette vej og blive bekræftet i det. Jeg kan kun på det kraftigste anbefale en behandling hos Karin. Hun er virkelig utrolig dygtig.

Hanne, 49 år.

Super spændende at få hjælp til at se på ego og skyggesider. Du er virkelig god til at forklare og videregive de forskellige indsigter, på en sådan måde, som giver mening,indsigt og redskaber til min hverdag. Jeg er glad for de beskeder blev optaget, så jeg kan høre dem, så ofte jeg har brug for det! Jeg medgiver helt klart min bedste anbefaling til dig Karin.

Vibeke, 51år.

Jeg følte mig straks tryg i Karins hænder. Jeg oplevede skiftende kulde og varme, jeg var på kanten mellem vågen og søvntilstand igennem hele healingen. Karin satte en finger på fokuspunkter i mit liv, som jeg var bevidst om skulle arbejdes med. Men healingen gav mig energien til at sætte processen igang. Kan varmt anbefale Klinik PIF for alle som ønsker at få bedre styr på deres liv.

Dorthe Lykke, 41 år.

Allerede i døren ind, bliver man mødt med varme og en utrolig dejlig imødekommenhed, og man føler sig med det samme godt tilpas. Man bliver guidet rundt med en utrolig fin menneskelig indsigt, i alt det der røre sig, lige der hvor man har allermest brug for det. En utrolig dejlig givende oplevelse som jeg varmt kan anbefale.

Dorte Salløv, 50 år.

Tak for en uforglemmelig oplevelse. Jeg havde været så træt i hele min krop længe, men kom så hen til Karin og prøvede Gateway Healing.
Efter et par timer følte jeg en dejlig lethed i kroppen og det har varet ved. Begynder at være mere tro mod mig selv, og er ved at få mere klarhed i mit liv. Hvilket er meget dejligt. Tak!

Helene, 38 år.

Super dejlig oplevelse. Indre ro og troen på at jeg er på rette vej. Jeg har fået mere øje for mine kære, og det som er væsentligt i livet. Mindre ondt i ryggen, smerten mellem skuldrebladene er forsvundet, sover mindre afbrudt som følge af færre rygsmerter og kan ligge længere tid i sengen. Glæden ved livet kommer tilbage i takt med at glasklokke fornemmelsen forsvinder. Kærlig hilsen Ulla

Ulla, 53 år.