Sang : hip hurra det er min fødselsdag – den dag jeg kom frem og sagde ;

Jeg og klinik pif holder lukket i dag d 8/2  pga. min afdøde søn Marcs Fødselsdag, som i dag kunne være blevet 28 år.

Han døde på mors dag d 14 Maj 2017. En Smukkere dag kunne han ikke vælge til at vise mig hans kærlighed. Det er snart 4 år siden, at han gik over i lyset, som mange af jer blev bekendt med, og som i sikkert husker på hver jeres måde.

Derfor svarer jeg ikke på sms, mail eller opkald i morgen da jeg er i selvskab med Marc og mine øvrige kære i morgen, for at fejre og mindes ham. Han har selv bestilt den dejligste 3 retters menu til aftensmaden.

I skrivende stund kan jeg oplyse alle sjæle om, for de der har interesse i det, og for jer der fulgte med i de mange tanker og følelser Marc og jeg udtrykte og delte med omverden. Hvilket vi gjorde dengang, for at vise at døden også kan komme med gaver, at universet er der, og der indstrømmer så megen kærlighed, så megen kærlighed, hvis vi kan se det, tør mærke det, lukke det ind og ikke mindst lytte.

I var alle en stor støtte for mig dengang på hver jeres måde, og flere oplevede direkte at Marc sendte beskeder igennem til jer, så i forstod, at den åndelige verden er lige side om side med os. Samtidig viderebragte han beskeder igennem jer til mig, når jeg selv var fanget ind i sorgen og blev træt. Så brugte han andre kanaler til, at vise mig hans kærlighed til mig. Dernæst ønskede han og havde brug for at støtte og trøste mig igennem chokket og tabet af ham, idet jeg havde været sammen med ham 12 timer før end han døde. Vi skal huske og forstå at den åndeligverden er for os alle sammen, men det afhænger af, om vi er stille og tør lytte til de beskeder og følelser vi mærker, og ikke mindst så også gå med det du /I mærkede. Det var I heldigvis rigtig mange der gjorde, og det varmede mig rigtig meget dengang og stadigvæk den dag i dag, gør det mig varm og blød i mit hjerte, når jeg tænker tilbage på dagen. I hjertet tusind tak siger både Marc og jeg.

Mange spurte dengang om Marc og jeg ikke ville / skulle skrive en bog sammen, fordi I kunne mærke Marc og det han havde på hjertet, når jeg kanaliserede det ned han kom igennem med. Vores uselviske kærlighed til hinanden som de rene sjæle vi var, kunne I simpelthen mærke.

Men tiden er gået, fordi både Marc på den anden side i lyset skulle være klar, samt jeg skulle være klar til at tage fat på Emnet. Det er sådan, at når Marc healer op på hans stof over i lyset, healer jeg også op her og omvendt. Sjælen lærer videre i åndeverden.

I dec 2019 da jeg er ved at være færdig med at ligge sidste hånd på grovskitsen på min første bog “Uselvisk og selvisk” kom Marc igennem og sagde, at den næste bog ville være med Ham og Jeg, men at han ikke helt var klar endnu. Jeg tænkte at det var helt naturligt, men følte mig egentligt selv klar fra mit hoved/ hjerne sted fra og fra knokle/ tjeneste stedet fra – at måtte levere det universet og menneske massen godt kunne tænke sig.  ( ego og far du kan altid gøre lige lidt mere, selv om jeg jo ikke var helt færdig med min 1 bog endnu) Dernæst kunne jeg jo selv rigtig godt tænke mig at høre og kanalisere Marc`s fortælling ned omkring hans liv, og om hvordan han havde oplevet det fra hans side af, hvordan tabet og døden føltes der på den anden side ovre fra lyset af. Hvordan var det for ham at se ned på os i sorgen. Jeg var selv så heldig, at jeg bl.a. i 1.1/2 måned mærkede “nåden”  hans smerte og hvordan det havde været for Marc at træde i hans mokkasiner på jorden. Det var smertefuldt, lærerigt og meget dybt at mærke.

Men her i skrivende stund kan jeg fortælle den glædelige nyhed, at Marc og jeg startede her den 4/2.2021 hans bog. Det hele forløber smukt, stærkt og er meget bevægende. Jeg skal hilse og sige; at selv her i den spæde start, forstår jeg virkelig nu, hvorfor både han og jeg skulle være klar, ja virkelig klar. For altid siden tabet af ham, når han er kommet bragende igennem med sit lys fra den anden side, er jeg altid blevet ked af det og fundet mig opløst i tåre pga. den uselviske og åndelig kærlighed han kommer med, det går så dybt ind i mit hjerte. Hver gang har han sagt; Mor nu får du lige en tude tur mere, og imellem tårerne kommer latteren også.

Så med mit Hoved har jeg tænkt jeg var klar, men følelserne og kroppen taler sit helt eget sprog, så derfor var hverken han eller jeg klar i 2020 til at skrive på bogen. Vi har nu skrevet sammen igennem en 3 dage nu, og det er meget stærkt fordi det er min egen søn der styre processen, og fortæller igennem alle mine evner som clairvoyant, så som igennem min klarhørelse, klarsyn og klarfølelse og esp. Energien og vibrationen er meget høj imellem os, fordi vi kan gå højt op i den uselviske kærlighed, hvilket gør at min krop sanser alle ordets følelser,” som det bliver sendt afsted med i betydningen”, på en meget høj svingning, som gør mig meget modtagelig efter blåt 5-6 siders kanalisering. Samt efter 2- 3 timers kanalisering, så kan jeg ligge lysvågen og ikke finde ro i min krop pga. kvalme og at den høje energi ikke bare lige ligger sig ned igen, efter han er forsvundet igen.

Så jo jeg skulle være klar, og vi er jo ikke kommet ind til de dybe og svære følelser endnu. Men både Marc og jeg havde en fest den 4/2, hvor han kom igennem og trippede for at jeg skulle sætte igen. vi har åbnet døren og vi er i gang med skriveprocessen og jeg er ligeså spændt på det, som jeg ved flere af jer er.

Han forberedte mig imellem jul og nytår på tærsklen fra år 2020 til 2021, at vi snart sku i gang. Han kom igennem med følgende sang: Mamma look at me now. med Galantis.

Bogen vi skriver på er for mange er jer er en glædelig fødselsdags nyhed, som vi deler med jer her, og som jeg i mit følelses register sender et stærkt sus igennem mig. Det i sig selv er en stor gave at Marc stiller op ,og han har meddelt mig og en anden clairvoyant, at han regner med at vi tager 5 måneder om at skrive den og så skal den gøres klar, trykkes mm, så udgivelsen mener han bliver julen 2021, eller som jeg har tænkt på hans fødselsdag d 8/2 .2022. “så glæd jer” det bliver absolut ikke kedeligt, selv om jeg ikke ved hvor han vil ligge vægten på informationen og formen som bogen skal ha. Det er blot at flyde med og slippe kontrollen.

Da jeg i denne tid, øver mig i at ønske det jeg kunne tænke mig, har jeg sagt jeg kunne ønske mig en gave fra ham, at han kom med en besked til mig og jer fra Ham. Her er hvad der kom igennem; Stil jer i den kosmiske moder jord sol, som er stærkere og kraftigere end solen, som i kender den. Tillad dig at blive omsluttet af denne energi, som en cirkel du står indeni. Du kan med sindet forstille dig cirklen og solen, men kan du i kroppen og i cellerne også lukke farven og energi strømningen ind, så den faktisk også flyder indeni din krop i den mindste cellestruktur. Sådan kan jeg faktisk bedst beskrive hvordan det er at blive suget ind i lyset kraft, når lysskakten åbner sig.  Alt efter hvor bevidst du er i sansningen, og om du forstår at du er trådt ind i en anden dimension af en tidslomme af kosmisk lys, så vil du langsommere eller hellere hurtigere blive trukket op og ind igennem lysskakten og forstå, at du står på tærsklen af overgivelsen til døden. Hvis vi ikke forstår at vi er døde eller vores kære ikke kan slippe os, så kan sjælen komme til at hænge fast imellem de 2 bevidstheder.  Det er lidt det samme for jer nu, i den energi i befinder jer i, tør i løsrive jer fra jeres gamle mønstre som karin har fået kanaliseret ned til jer i måneds englebesked, ellers kan i komme til at hænge fast imellem de 2 overgange, frem for at gå med strømningen som kun flytter dig videre op og ind i din sjælsudvikling, hvor der er mere kosmisk lys og højere svingning, der gavner din sjæl.

Meditere 5 min hver dag på den kosmiske moder jords sol, og luk op for den indstrømning som kommer til jer.

Ser Marc hopper op og ned og griner højlydt. Han laver sjov og er fuld af liv. Han slikker sig om munden, og siger han glæder sig til sanselig at smage og mindes maden i morgen, hvordan maden smagte på jorden. Han vil også ønske: nemlig at I tør  og vil feste med ham hver og en, som alle steder vil spille fødselsdagssangen ; hip hip hurra det er min fødselsdag kl 19 , i de mange stuer, så vil han feste med fra første sal, og løfte energien. Han griner højlydt og siger; verden har brug for glæde. sjov og fest – vær ikke så alvorlig -kom nu venner, er I med. Jeg er klar – måske jeg sender jer en besked/ en følelse eller tegn til jer fra den anden side. Tør du at slippe dine gamle mønstre og hoppe ud i det nye. Tør du feste med Marc i morgen.

Dejlig uge til jer derude. Livet er her nu, husk at lev det –  Tør du være i live…….Det gjorde Marc, da han var her på jorden, og så sandelig også nu fra den anden side.

.