Kære alle mine nye og gamle trofaste kunder.

Som så mange andre forandre vi os hele tiden op igennem livet, og det samme gør klinik PIF.

Det er en stor glæde for mig, at kunne meddele jer alle, at Klinik PIF rykker hjem i privaten på Tåsingevej 21, Skærbæk -7000 Fredericia pr. 1/10.2020

Det glæder jeg mig rigtig meget til, efter at have haft klinikken udenfor hjemmet i godt 3.1/2 år, så er tiden kommet til at få den hjem igen. Jeg vil som primær ha base i privaten, med naturen som skov og vand som nærmeste nabo. Det giver en oplagt mulighed for inddrage naturen, og afholde coaching samtaler eller mentor forløbene i og omkring naturen ,hvis du ønsker dette.

Netop det at inddrage naturen og moder jord energi og urkraft noget mere har altid været en del af min store drøm.

Jeg har flere spændende tanker og projekter i støbeskeen i og omkring naturen til foråret. Samtidig vil det fortsat være muligt at booke mig til, at komme ud i det danske land til foredrag, forskellige workshop og familie opstillinger mm. Mulighederne er mange, så ring endelig uforpligtende hvis du ser for dig, at jeg skulle ud i dit lokal område. Intet er for stort eller for små.

Jeg ligger tæt på motorvejs afkørsel 61 lige ved Taulov og Skærbæk. Fra banegården bus nr.4 – se i øvrigt mere info under om klinikken mm.

Det er fortsat muligt at modtage sin gateway healing via fjernhealing både i dk, og for de kunder jeg har udenfor landet grænser.

Jeg ser frem til at se jer alle i klinikkens nye rammer og byde jer velkommen der pr 1/10.2002

På glædelig gensyn.