Kære alle mine skønne kunder.

SÅ KOM FORVANDLINGEN – KLINIK PIF ER RYKKET I NYE LOKALER – LANDLYSTVEJ 1 – LOKALE 1.18 – 7000 FREDERICIA

Håber I alle nyder og tør gå med forandringerne, som denne tid åbner op for.

Sommerfuglen er for mig, en del af mit logo – på græsk betyder det, at arbejde med det lægelige i psyken og sjælen.

Sommerfuglen står for forvandling – forandring. Nogen gange får man en ide, som skal modnes inden den bliver til en fri og flyvende Sommerfugl. Den skal lige igennem alle puppestadierne inden den letter og flyver. Når den så flyver, så tøver den ikke, for så er den fri og klar.

Alting har sin tid – altid er der nye smukke begyndelser, hvis vi tør være åbne. Det er en del af livets cyklus. Hele tiden er vi i bevægelse, i denne cyklus og pludselig skal noget dø, for at genopstå til noget nyt. Verden ser lige nu ud til at være vendt på hovedet, men måske vender den rigtig, hvis vi ser efter lyset og gaven.

KLINIK PIF NYE  ADRESSE – Landlystvej 1. rummer så meget.

LANDLYSTVEJ 1. ligger i Erritsø, 7000 FREDERICIA , som er et skønt fællesskab med 7 øvrige selvstændige. Det er et rigtig dejligt stort og lyst sted. Lokalerne er indbydende, rolige og meget lyse.  Der er rig mulighed for, at kunne sætte mig på alt fra konferencerum, til foredrags rum eller en stor sal, hvor der nemt kan laves familieopstillinger og meditationer mm.  Alt er muligt i magien og i fremtiden. Sommerfuglen og magien svæver frit. Alt kan skabes på Landlystvej nr 1.

Jeg håber, at du vil tage godt imod mit nye lokale 1.18, som ligger lige til højre, når du går ind af hovedindgangen, og så går ned for enden af gangen.

Mit nye lyse og rummelige lokale kan rumme alle mine behandlingsformer. Hos Klinik PIF vil du som altid, kunne få Gateway healing både i klinikken og som Fjernhealing. Det samme gælder for Clairvoyance og coaching.

Jeg takker for den nye forvandling, og ser frem til at byde alle nye, tidligere og trofaste kunder velkommen i fremtiden.

Du er velkommen til at dele opslaget, hvis du skulle ha lyst. Det kan gøres ved at trykke på facebook knappen nederst på min hjemmeside.

Se mere omkring klinikken her