Så lakker året atter mod enden, og den søde jule tid står for døren.

Klinik PIF invitere derfor alle kunder og samarbejdspartner indenfor til en uformel julehygge snak, om året der gik eller andet spændende.

Det sker i klinik pif lokaler. 
søndag d 22/12 kl 13-17.

Jeg er vært med kaffe, the, vand og æbleskiver. Tilmelding er nødvendig, så jeg ikke køber ind i blinde.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle nye, gamle og tidligere kunder en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Jeg takker jer alle hver og en, både jer der lagde vejen forbi klinik pif i 2019, samt de udenlandske kunder, som jeg har hjulpet via fjernhealing og clairvoyance over tlf.

Jeg er dybt berørt over, at I anbefaler mig og mit arbejde rundt omkring.
Det varmer mit hjerte rigtig meget Folded Hands on Apple
Men mest af alt, er jeg dybt taknemlig over, at jeg igen og igen får lov til følge jer, ud på jeres individuelle rejser.
Det er helt igennem stort, at få lov til at se de kæmpe forandringer, der sker med hver enkel af jer. I er helt særlige og fantastiske hver især, vær stolt af jer selv.

Tiden går desværre rigtig stærk til tider, men det gode ved december er, at det for mit vedkommende giver mulighed for at kigge tilbage på året som gik. Det har været året, hvor jeg har afviklet rigtig mange workshop og ene sessioner i familieopstillinger med levende repræsentanter, hvor i er rigtig skønne til at bakke op, som hjælper. Folded Hands on Apple I er heller ikke bange for, at blive en time længere, for at alle folk får det hele med. Tak Folded Hands on Apple

Jeg glædes og varmes over jeres ildhu, støtte og opbakning for hinanden. Det gælder på samtlige workshop. Butterfly on Microsoft Windows 10 May 2019 Update
Året bestod også af flere selvudviklings forløb, samt omkring slør weekenden.

Samtidig har året også bragt mig ud af nye veje, hvilket har betydet at flere og flere efterspørger muligheden for, at jeg lærer fra mig af min viden. Så det kommer der mere af i 2020.

2020 bliver også året hvor jeg rejser ud på en spirituel rejse til Nepal i 3 uger.
Klinikken holder derfor lukket fra d 25/2 -15/3 -2020.

Jeg ønsker jer alle, en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Må i hver og en få et spændende og livgivende 2020 , hvor du stråler med dit lys og taler fra dit hjerte.

Jeg takker også alle mine samarbejdspartnere for et rigtig spændende samarbejde i år. På gensyn – ser frem til et forsat berigende og udviklende samarbejde.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Klinikken har lukket fra 23/12 – 05/01.
Dog åben d 30/12 til jule/nytårs meditationen kl. 18.30 – 21.30, dørene åbnes kl. 18.