Lille Dreng I Rød Trøje

Jørn Bie er et sleeping medium, der tidligt i sit liv, havde de første klardrømme, som er fortsat med jævne mellemrum i hans liv. Mange af disse klardrømme forstod han ikke og var ikke i stand til at tyde dem, men som tiden gik og han blev ældre, begyndte han at se en sammenhæng mellem drømmene og de beskeder, de indeholdt i forhold til hans liv.

Han begyndte tidligt at tegne og skrive sine drømme ned, men det var først i 1988, han for alvor forstod, at hans klardrømme hang sammen og prøvede at fortælle ham om hans eget liv. Da forstod han, at han havde udviklet PTSD; posttraumatisk stress disorder.

Her begynder bogen: Lille Dreng i Rød Trøje, da han beslutter at tegne mange af sine klardrømme sammen med de oplevelser, han har haft, for derigennem at forklare og forstå, hvordan hans liv har udviklet sig hen imod tilgivelse og forsoning. At se meningen i den store sammenhæng.

Det er ved hans møde med Marion Dampier–Jeans, at det går op for ham, at han er et sleeping medium og fra dette første møde, hvor hun siger ‘JA’ til at skrive forordet til denne bog, er mange ting og forståelsen af de mange klardrømme smeltet sammen til en samlet forklaring på hans liv og oplevelser.

Hans mange klardrømme indeholder besøg af afdøde, bl. a. besøg af tre mayaindianere, der talte til ham på en tusindår gammel quiché dialekt. Dette er en bog om en opdagelsesrejse i livet, om kontakt med den ‘anden verden’ gennem klardrømme og beskeder – og om forsoning og tilgivelse.

Lille Dreng I Rød Trøje
Køb bogen her

Andre bøger af Jørgen Bie

Det Rygende Spejl

Maria Magdalenes Sande Ansigt

Se flere bøger, og læs mere om forfatteren på www.jorn-bie.dk

Anbefaling af Jørn Bie`s bog:

Allerførst bogen “lille dreng i rød trøje” er en gennemført kunstnerisk bog fra yderst til inderst. Det er en meget meget smuk bog. Kvaliteten og finesserne i bogen er gennemført. Jørn Bie`s kunst afspejles i bogen, med den visdom og respekt Jørn Bie har for sig selv som menneske, for sit håndværk og ikke mindst for sit liv, og den højere mening med den røde tråd i livet.

Jeg kan varmt anbefale bogen til dig, der virkelig ønsker at se og forstå den dybere mening med livet. Bogen belyser tidligere liv igennem kultur, drømmetydning og ikke mindst via sagn, symboler, spiritualiteten. De smukke og kunstnerisk meget stærke malerier i bogen underbygges og forklares, og er i sig selv et mesterværk.

Bogen belyser tydeligt, at der en højere mening med de tydelige tegn vi får igennem vores liv, at kunne se bagom meningen med ens liv, og hvad lærdommen er med, at vi som menneske går rundt på jorden.

Kan på det varmeste anbefale alle, at læse bogen, hvis man er spirituelt søgende og gerne vil lære, at forstå og se bagom tingene. Bogens dejlige register for symboler, tegn og ting, giver læseren en mulighed for at stiftet bekendtskab med ny viden.

Snyd ikke dig selv for en æstetisk smuk, dyb og stærk fortælling.

Mine varmeste anbefalinger til Jørn Bie’s nye bog

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karin v/ klinik PIF