Kære alle sjæle

Velkommen til juni måneds englebesked.   Tiden flyver vil nogen mene, mens andre vil føle at tiden er gået i stå – eller at uret køre forkert rundt, ja ligefrem baglæns – hvad er op og ned i tingene for tiden. ( ser en urskive hvor viserne suser rundt ) Nogen føler, at det kan være svært at følge med, andre synes at trampe tungt , slæber fødderne hen over gulvet, og atter andre danser som en ballet danser, fin let og yndefuldt nærmest svævende hen over engen.

Alt er som den der ser, og hvorfra du ser, føler og mærker. Ja hvad mærker du egentligt, og hvorfra og hvordan bevæger du dig rundt på jobbet, i dit netværk og med dine venner ? hvor giver du for meget, og hvor har du glemt at værdsætte dem, du har omkring dig og hvorfor ?

Jeg får vist, at flere vil opleve at blive renset og flyde ned igennem floden – lade det være en forfriskning – andre synes der er voldsomt strøm i floden, og vil gerne have at tingene er på den gamle måde, eller der ikke helt skulle så meget kraft / tryk på floden. Jo mere du kan give efter, og bare lade dig glide med, des lettere vil det gå, og du vil hurtigere nå hen ad flodbredden, hvor du vil opleve, at du kan gøre hold på en plads  ( nyt sted, indsigt / viden eller job, uddannelse – hvad er der på pladsen ? er der mennesker, stille, roligt, dans , studiefordybelse, eller hvad fortages der på din plads ?  Du /I vil opleve der vil blive arbejdet på jer i den kommende tid – for de der er meget sensitive, vil opleve at få kontakt med sjæle fra andre bevidstheds lag i den kommende tid – lig mærke til dine drømme for tiden – universet vil gøre alt for at inspirere til, at du kommer ud på floden og frem til pladsen.

Nogle vil opleve, tal, tegn og symboler, som du måske aldrig har set før – blot lad disse arbejde for dig og i dig.

Mange oplever at at være forpint,trætte og udmattet i kroppen – det er fordi jeres celler tilpasses den indstrømning der foregår – lyt til karins guidede meditationer, som vi guider igennem hende for tiden.  Samt vi kan kun opmuntre til meditationens aftnen d 27/ 6- det vil kun hjælper jer yderligere ( jeg får mega kuldegysninger  – i vil komme til at slippe på et dybt bevidstheds plan)

go rejse den næste måneds tid – alt er kærlighed, også når vi skubber til dig – kuin yin smiler og ønsker jer det kun godt – selv om du /i ikke altid føler det sådan når vi prøver at få jer til at forandre jer.