Kontakt mig
Gateway Healing

Få øje på din visdom og dine kvaliteter

Hvad er Gateway healing

Gateway healing er en indiansk healingsmetode, der kan arbejde på flere planer, det kan være på det personlige, følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle plan. Gateway healingen arbejder og bevæger sig også dybt ind i fortid, nutid og fremtid.

Gateway healingen arbejder helt ind på celleplan. Gateway healingens ide, er at slippe gamle blokeringer, sorg eller traumer. Mindske eller fjerne symptomer, ubehag, skavanker eller sygdomme.
At se bagom og forstå sammenhængen mellem krop, sind og ånd/sjæl. Ofte har vi ubalance, mellem den sjæl vi er inderst inde, og det du udlever.

Gateway healingen kan hjælpe dig med, at oprette og genfinde din originale fødsels-energibalance, som den arbejdstegning du lavede inden du kom på jorden.

Gateway healing - de 6 dyr

Selve behandlingen

Under hele Gateway behandlingen, modtager jeg beskeder fra dine og mine vejledere og guider. Beskederne fra gateway healingen tager ofte udgangspunkt i dagligdagens udfordringer og oplevelser.

Disse beskeder er meget personlige og rammende for netop din udvikling. Samtalen svarer ofte til en fuld clairvoyance session, på din livssituation her og nu.

Jeg taler ikke under selve behandlingen, og derfor vil du sandsynligvis opleve en let og afslappet søvntilstand.

Ikke 2 behandlinger er ens:

Behandlingens oplevelse og effekt er meget forskellig fra person til person, for det er afpasset til den enkeltes udvikling, og hvad du som person er klar til at kigge på. Healingen kan folk mærke, og giver i sig selv ro, velvære og balance helt ind på celleplan.

Bruger du beskederne fra behandlingen, vil du kunne tage nye og anderledes kvantespring i dit liv – og i din personlige udvikling.

Behandlingen kan benyttes af personer i alle aldre.

I denne udsendelse af Radio Jupiter, er vært Jan Müller taget på besøg hos Karin Brøndum Jørgensen i Fredericia. Karin arbejder til daglig i sin klinik PIF med forskellige former for alternative behandlinger. Temaet Karin taler om i denne udsendelse omhandler Gateway healing, som er en indiansk healingsmetode, der kan arbejde på flere planer.