Kom til en forrygende 2 dags workshop i den feminine energi. Fra 10-17 max 12 deltager. – 5 pladser er optaget.

Denne 2 dags workshop, bliver lidt anderledes end du hidtil kender mine workshop. Vi arbejder udelukkende i den feminine energi, der vil blive arbejdet med at forbinde dig med dit hara chakra, hjerte chakra og dit 3 øje mm.

Vi vil arbejde ind i disse med krystalskåle, trommen og via farver og små øvelser med mere.

Mange gange har vi mest fat i en af disse centre, frem for de er koblet sammen. Vi vil kigge ind i hver enkelt chakra, samt hvordan det er for dig, når de er forbundet.

Der vil være meget dans, lyd og stilhed. Der vil før workshoppen blive udleveret en hjemme opgave øvelse, som er et must at medbringe på workshoppen, da dette vil være et bærende element for dig, og din forbindelse til de opgaver der bliver stillet.

Workshoppen er også med indre stilhed, derfor vil der henstilles til i frokostpausen, at der ingen snak bliver.

Pris:  2 dags workshop : 1500kr – fra 10-17 begge dage.

Praktisk info:

Du skal selv sørge for frokost under workshoppen.

Jeg vil være vært med kaffe, the lidt frugt eller snack mm.

Tilmelding og betaling er bindende. Pengene gives ikke retur ved sygdom, udeblivelse eller du springer fra. Dette skal ses i lyset af du har reserveret en plads og der er begrænset pladser, og prisen er sat derefter og bundet op som en helhed. Workshoppen afholdes ved minimum 6-8 deltager. Skulle der mod forventning ikke være tilslutning, gives pengene retur.

Yderligere info ved henvendelse på tlf. 26168515  .

OBS!!! materialet til workshoppen sendes først ud 26/27 sep.