Kære alle sjæle

Velkommen til denne måneds englebesked. !!!!!

I vil opleve at i kravler eller bevæger jer ud på en slags snor /tov – jeres egen navlesnor af jeres dna struktur.

I kommer i samklang med dybe energi strukturer, mønstre og tidligere handlemønstre, som er nødvendige for jer at få op. Alt efter hvor i befinder jere på jeres udviklings rejse, vil det for nogen gå meget meget dybt.

Det billede jeg får vist er af jeres DNA strukturen som er som en slags elastisk elastik snor som er sort og hænger ude i det ydre sorte rum. Følelsen af intetheden end før i inkarnere og at det føles som om der er langt ned i afgrunden. For nogen kan det virkelig føles som afgrunden bare det at de hænger og kravler ude på snoren og nogen tør slet slet ikke at bevæge sig ud på snoren og sætte i gang med at kravle, men du skal vide at det er netop det med at kravle og sætte fra i den følelsesmæssige handling, der skaber vejen til lyset for dig til højere erkendelses niveauer.

Vejen hen imod de nye erkendelser i denne tid er af yderst vigtighed og vil influere på din tid for dig mange år frem. Derfor opfordre universet dig virkelig til at bevæge dig ud på snoren og mærke og sanse alle de sansninger og fortrængninger af mønstre der kommer op.

Sæt tempoet ned, for det handler slet ikke om at komme først eller hurtigst i mål. Sans , sans og atter sans og mærk. Mange vil mærke at vi arbejder på jer, mange oplever det i maven = solarpleksus = li med følelser og dannelsen af jeres personlighed , det tillærte. Har med bygspytkirtlen og med lever og synet at gøre, hvilket også betyder at i kan trække mange lag af slør væk og begynde at se klarer, men når det sker ser i også jeres egne skygger og mønstre klare og kan du være med dem og integrere disse. I solarpleksus handler det om at lade sindet hvile, og genvinde over sindet og ikke ladet egoet og de tillærte mønstre styre dig.

SÅ DERFOR VÆR ALTID DEN DU ER OG STOL PÅ DINE FØLELSER UANSET HVAD _ SELV PÅ DE DYBESTE PLANER. SÅ FINDER DU VEJEN TIL AT KUNNE OPSAMLE OVERSKYDENDE LIVSENERGI OG BLIVE MERE DYNAMISKE OG RIG PÅ OVERSKUD.

Nakken = Uglens område, som står for din visdom og kvaliteter. Det betyder at du begynder at få omsat alt det du kom af og med, alt det tillærte kan nu virkelig  frisættes til udlevelse af hele dig og din sjæl, til den guddommelige sjæl du virkelig er. HVAD VIL DU GERNE -HVAD DRØMMER DU OM.  HVAD KOM DU TIL JORDEN FOR -GÅ EFTER DINE DRØMME.

Nogen vil opleve der er en flyver ovenover jer som holder øje med jeres fremdrift på de indre planer, og flyveren skal nok sende forsyninger / nødforsyninger ned til jer, så i ikke går helt til grunde, selv om nogle vil opleve det sådan i nedbrydningen af jeres mønstre som er til opbygning af jeres sjælslys.

Nogen af jer har i jeres systemer stadigvæk noget der hænger tilbage fra krigen – modstands folk mm eller andet i bagagen der ikke er bearbejdet. ( kæmper for sin ret frihed mm, som også sker i øjeblikket hvad vil vi være med til.) Mange vil også opleve at det kan fremkalde en form for angst, MEN HUSK NU AT DET NETOP ER HER VI I LYSET KAN HJÆLPE OG STØTTE JER MED NØDFORSYGNINGERNE. BRUG DERFOR TROEN; HÅBET OG BØNNEN OG MUSIKKEN OG IKKE MINDST DANSEN TIL FRISÆTTELSEN .

Brug det som kan fremelske og bevarer håbet for dig, så du ved at flyveren lige nøjagtig kommer på rette tidspunkt med de forsyninger, indsigter og mennesker som du har brug for, for at kunne gå ud af din videre færd. Det har enhver soldat været nød til at tro på  for at kunne overleve ude på marken i kampen, ellers ville de være strandet. TROR DU PÅ AT DU MÅ FÅ, OG AT DER BLIVER SØRGET FOR DIG.

LYT LYT OG GÅ INDAD FOLKENS- DET ER I BØNNEN OG I KONTAKTEN MED DIT HJERTE OG DIN SJÆL DU VIL KUNNE MÆRKE LYSET OG IKKE MINDST DER DU VIL KUNNE MÆRKE AT VI INDSTRØMMER DIG MED NYE OPLYSNINGER; SÅ DIN NYE VEJ ÅBNES OG SKABES PÅ NY. ( Det svarer til forsyningerne. )

Jo mere du kan overgive dig ind i denne tilstand, des bedre går det med at overkomme at kravle ud på snoren og tilvejebringe det som er nødvendigt for at kunne kravle henover snoren, jo mere du blot kravler des mere lyses snoren og din lys vej bredere i dit hjerte, fordi du kommer i samklang med din sjæls kalden og visken. Jeg ser en bi sidde så fin og suge nektar op og blot være i kontakt med din hud og dine sanser. Tillad dig at være i kontakt med hvad du føler, sanser og og mærker  af behov og udtryk dem. Biens betydning i korte træk= søde resultater venter, søde belønninger er på vej hvis du er villig til at skubbe egoet af vejen og fordybe dig i din energi, der holder alting sammen. Urkraften i dig producere altid honning, mirakler og magi findes over alt. Bien beder dig at fokusere på forbundetheden. Din krop, dit hjerte, din sjæl og psyke oplever total indbyrdes forbundethed , hvor du glemmer dig selv og i stedet husker på du er en del af en større fælles begivenhed. MAGISKE RESULTATER TAGER FORM OG VIL VÆRE MERE SØDME FYLDTE END DU FORVENTER.

Forstil dig at du åbner dit hjerte som hvis du åbner en dobbelt foldet terrassedør op på hvid gab, og tør du lade solens varme stråler komme helt indenfor i dit hjerte i din stue eller tillader du kun strålerne at komme til dørtrinnet.

Vores lys er alle vegne, og til alle tider, men det nytter ikke noget hvis du ikke kalder os op eller tør se, mærke eller tager og lukker lyset ind. Når vi så er kommet indenfor, skal det have tid til at blødgøre dig og din stue og i alle de øvrige rum i din bolig = kroppen er dit tempel/ din bolig. Kroppen = mor og det feminine aspekt fra alle kvinderne der gik før dig i din slægt af generationer 7 led eller flere. ( alle kroge i dig skal heales op)

Dernæst er det ikke altid at svaret kommer ind på den måde du forestiller dig det. Tør du være fleksibel og også komme til at hænge på hovedet ( at tingene kommer til at vende på hovedet) på DNA snoren som et pungdyr, som kramagtig kæmper for ikke at hænge nedad med ryggen fordi du er krampagtig bange for at falde af snoren, gå i opløsning eller i stykker og give slip på det gammelkendte. Mange af jer havde kun jer selv at stole på som barn, i havde kun jeres tov eller mønstre at holde fast i. Her mærkes at mange vil opleve propper for ørerne, kæbespændinger og ondt i nakken = følelserne beskrevet ovenfor.

Ps google selv de forskellige pungdyr levemåde og se hvilket et af dem du selv var i væremåde og levemåde/ udtryksmåde. Kort sagt mærk hvilken en du føler dig kaldet til , som spejler og symbolisere din følelser også tilbage til din opvækst og dit indre barn.

Pungdyr: Tasmanske pungdjævel , wombatten, koala, kænguru og pungrotte.

Vombatten=føl dig hjemme.  Hvor kan du holde dig sikker, sund velnæret i familie. Altid til rådighed. For virkelig at finde og føle sig hjemme i verden må man finde trygheden inde i eget skin. Det gør du ved at erkende alt det du har erfaret uden at dømme, i en kraft af ærlighed og kærlighed til livet. Når du føler friheden til at være dig selv, kan du i sandhed begynde at føle dig hjemme i dit liv, med din familie og slægt. Lige nu hæng smukt din identitet på en knag, ligesom en frakke og slå dig ned ved at være dig selv og du har fundet hjem.

Koalaen= Urkraften har en plan. Den bevæger sig langsomt –  du bliver bedt om at sætte tempoet ned og bevæge dig langsomt og overgive dig til en kraft, der er større end dig selv. At jagte rundt efter enhver adspredelse kan afholde os fra at erkende, at vi har alt, hvad vi behøver, og at urkraften altid vil komme med gaver, der kan støtte os. ( stik ord på følelser du kan ha- føle dig usikker, holder dig skjult et sikkert sted, bange for at vove dig ud fordi du er overbevidst om at livet og andre mennesker vil dig det ondt eller skuffe dig. kan til tider være for overforsigtigt.