Få bevidsthed om dine relationer og dynamikker i dit indre familiesystem

​På denne workshop vil vi kigge ind i din fars ophav og videre bagud. Kunne din far stå ved sig selv og sin kraft som mand, og var den afbalanceret?

​Måtte han få sin plads for din mor og slægten bagud. Tog han sin plads, eller brugte han eller slægten den maskuline kraft forkert via magt, kontrol, som martyr mm. Ja måske ligger der sågar mord bagud i systemet.

​Hvordan er din egen rolle både som mand eller som kvinde på din maskuline handle side. Tør du handle på dine ønsker og behov, stå i din kraft?

​Vi vil kigge ind i de mønstre og dynamikker, hvor trækker du dine ressourcer fra. Du vil blive klogere på dine elementer, og hvad der evt. står i vejen for, at du ikke får handlet og udlevet dine drømme mm.

​Kort sagt: hvordan har den maskuline side været i dine rødder bagud, og hvor ligger ressourcerne og kvaliteterne henne.

​Tør du at finde disse og aldrig mere udskyde dine behov og drømme? Så tag med på denne fantastiske workshop med max 10 deltager.​

Du kan læse mere om FAMILIEOPSTILLING her.

​​Underviser Karin Brøndum Jørgensen:
Karin er uddannet pædagog og Familie- og organisationsopstiller.
Hun er indehaver af Klinik PIF og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med at udvikle og genfinde deres iboende ressourcer.
Karin arbejder med det hele menneske både pædagogisk, psykologisk og spirituelt igennem coaching, clairvoyance, healing og regressionsterapi.


Fredag d. 28. maj kl. 16 til søndag d. 30. maj kl. 16​​

Pris for kurset:
Kr. 3.100,- / 2.835,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig kurset SENEST 28. februar 2021)
Kr. 3.250,- / 2.950,- i dobbeltværelse (Hvis du tilmelder dig EFTER 28. februar 2021)

Den lavere pris er for arbejdsløse, pensionister og studerende.

Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

​Tilmelding til kurset