Englebesked

Englebesked2019-10-05T13:00:13+00:00

Kontakt mig

Tidligere englebeskeder

Februar måneds englebesked 2020

2020 er godt igang og ikke mindst energierne kører rigtig stærk.

Føler du,  at du svinger som et pendul fra den ene yderpool til den anden, bliver det ikke mindre med at se, mærke og fornemmet mørket og lyset.

Men hvordan forholder vi os så til, at alting er mere iøjnefaldende, gennemskuelige og transparent.

Jeg ser her, at det for mange føles som om de kastes rundt i vinden af en storm eller en tsunami ligende energi.

Det er som om der ikke er form og retning , men det er der faktisk, hvis du stopper op og blot iagttager og ser dig selv inde i tsunamiens vindstyrke, så vil du opleve at der rent faktisk ingen vindstyrke er, men det blot er en ny energi form som altid har været der, som du begynder at skal lære at være med. At være inde i spiralenergien. Når du stopper op og ikke vil styre og kontrollere energien, for det kan vi ikke, så vil du opleve at der kommer en ro, for derved begynder du at opfange partikel energien, det som holder alt oppe.

Dernæst er der kroppen – Mange oplever forsat at de kan være en del trætte i cellerne, og at følelser og stemninger presser sig på inde fra dit indre.

Ser at folk solarpleksus energi vil blive åbnet i februar , så nogle vil føle varme og behagelige stemninger, imens andre kan føle det er og bliver for meget – ja nærmest brændende. Der åbnes simpelhen mere op for sjæls energien, samt at lys kraften som vi alle kommer af, brænder og skinner mere igennem alle mennesker.

Mange vil opleve forandringer i måden at tænke på, være på og ikke mindst sammensætte på.

Mange vil opleve at der åbnes og arbejdes ind i hovedet, forstået på den måde at gammel viden og visdom aktiveres , dette kan give hovedpine, svimmelhed eller andet , simpelhen fordi energierne og indstrømningen presser på.

Flere vil opleve tættere eller tydeligere kontakt med lys væsner, ufoer eller lys væsner fra andre galakser end vi lige kender eller har mærket og sanset før.

Der står flere små rumvæsner eller lys væsner. De er ikke ret store, men vil så gerne igennem i den kommende tid.

De er meget ivrige, glade og hoppende, samt ikke mindst spændte og forventningsfulde på det der sker på jorden lige nu.

Mange vil også få åbnet op til, at kunne se farverne i et nyt perspektiv, at farver betyder mere og mere, samt folk vil kunne blive åbnet til at se farver og auraen omkring folk.

vi ønsker jer smukt rejse, flyv nu bare med, være i bevægelsen og hold ikke så kram agtigt fast i tingene, det går lettere når du smider kontrollen.

vi herfra 9 dimension ønsker jer en smuk rejse.