Englebesked

Englebesked2018-10-02T15:21:29+00:00

Kontakt mig

Tidligere englebeskeder

September måneds englebesked

Kære alle sjæle

September måneds englebesked;

Sol, måne og stjerne, hvilken af disse tiltrækkes du mest af. Prøv at sæt dig og meditere på en af disse. Dernæst kommer karin med en guidet meditation.

Flere vil opleve i den kommende tid, at det virker som om energien står stille, at tingene summer – en stille summen, en slags afventen , nogle føler de holder vejret.

Nogle vil opleve at der triller en boldt, et slags æg , en ide ind foran jer på jeres vej. Prøv blot at lade bolden fører an, frem for dine egne handlemønstre til løsningen eller ideen. Prøve at slippe tidligere mønstre som du benytter, slip ganske enkelt kontrollen. Måske udfordres du på at bolden ikke bevæger sig fremad i dit tempo. Nogle gange skal tingene have tid til at modnes inden ægget eller bolden revner og nye ideer udklækkes, eller at den nye viden er integreres.

Flere og flere føler sig tiltrukket af shamanismen, eller efter deres dybere liggende urkraft, som banker på for at komme ud. Karin kommer med en meditations aften den 27 /10 kl 19-21.30 sommertid slutter. ( opslag kommer op )

I vil opleve, at I ikke kan piske jeres hest ( frihed og ansvar – jeres personlige kraft ) til at gå fremad, den vil blot stejle. Gamle metoder endevendes og må kasseres, simpelhen fordi det ikke er brugbart mere. Det handler om balancen imellem maskulin og feminin energi.

Du / I vil komme til at vurdere- virkelig vurdere hvorfra du kommer i kontakten til alt levende. Er det fra viljens , trods , stædighed og kamp energien eller fra åbenhed, samhørrighed eller kærligheden til alt levende  i jordens cyklus og bevægelse. Hvordan bevæger du dig fremad ? Med omtanke eller med ego ?

Mange vil i den kommende tid få åbnet 1 eller flere hjerte blade, og for atter andre vil kronbladene i Hara chakra`ets lotus blomst åbne sig helt op.

Vi ønsker herfra universet 7 dimension at alt kærligheden til altet får lov til at vågne – tør du vågne.

go rejse – velsignet fred lys og kærlighed.