Englebesked

Englebesked2019-10-05T13:00:13+00:00

Kontakt mig

Tidligere englebeskeder

Januar måneds englebesked.

Kære alle sjæle velkommen herrens år !!!!

Et lykkebringende og storslået nytår i høje energi vibrationer af kosmisk kærligheds frekvens.

Den Feminine energi er kommet for at blive, kan dit hjerte følge med, og tør du åbne dig. Tør du vende dig om og række ud mod din næste ?

Tale derfra dit dybe hjertes længsel ? sige det du mener og med en energi af varme og kærlighed i dit budskab ? Tænk før du taler … hvad vil du med dit budskab ? hvad er din intension med det du siger ? kan du eje det du siger….. det vil sige tage ansvaret på dig?

Tiden er kommet kommet til at du skal føle og mærke…… Hvad vil du…..Hvad mærker du……. Hvad mener du…..

Det handler ikke om at bekrige hinanden, det handler om at åbne hjerter og nå hinanden i lyset, håbet og i kærlighedens guddommelige lys.

Jeg får vist, at der er så meget kosmisk guddommelig indstrømning på jorden netop nu, men med mere lys, ses mere af mørket uden omkring dig på alle planer.

Vi vågner alle mere op, og derved sanser vi alle mere, dvs. at der stadigvæk er mange, som er i gang med at feje foran sin egen dør. Simpelthen at feje noget til side, gennemskue nogle sandheder af slør, som hidtil ikke har været synlige. Det er et forsøg på, at du finder mere ind til kernen og blomsten indeni dig selv.

Prøv dagligt at meditere på denne kerne indeni i dig selv. tag kontakt til den iboende kerne som blomsten repræsenter, dvs. Gå ind i dit hjerte, luk op og op – udvid dine sanser og dit hjerte. Jeg ser det drysser ned med dråber af forskellige chakra energier af farver og krystaller. åben dig mod dine medmennesker, vis næste kærlighed vi er alle et og det samme, vi kommer alle af lyset og af gudskraften, menneskelighed for din næste. Lad hjertet tale og flyde over som et overflødighedshorn, det skaber langt større effekt og skaber ringe i vandet. Lyset er kommet for at blive, og kan forvandle mere og hurtigere.

Jeg får vist et billede af 3 planeter som står forskudt og med afstand imellem til hinanden, men trak du en streg fra den ene til den anden, og til den 3 planet, så dannede de en trekant. I hullet imellem de 3 planeter, der er der ligesom åbnet en kosmisk energi gyldent tunnel. Flere mennesker er trådt indenfor i porten af lys, dvs. at folk står stille indeni i porten og er i gang med at vende sig til at stå og mærke denne nye energi frekvens af energi. Jeg ser at folk bliver blæst og renset igennem derinde, og det kan virke kraftig og voldsomt, idet der ikke er ankommet så mange endnu, eller du ikke kan finde den sjæls /familiegruppe du høre til, samt at du ikke er kommet igennem fødslen endnu. Du er ved at blive klar gjort til, at du kommer frem, og ud på den plads du skal stå på. Det er lidt en krævende tid, der opfordres til hvile, ro og indre stilhed og opbygning af din energi, så du er klar til, når porten åbnes i den anden ende og du kan gå ud på din plads, når det sker er der brug for dig lige præcis på din plads.

Atter andre kan føle, at i er havnet ude midt på havet i en robåd, og at nattens mørke trænger sig på, det virker stille, tåget og koldt. Det virker som om båden/ du ingen vegne kommer. Men pludselig vil du opleve at tågen letter, idet du skubbes afsted af en kraftig bølge og du vil opleve et kraftig kvantespring, du bliver ligesom løftet op over en tilstand som du længe har befundet dig i, derved er du og bliver du ført frem i din indre udvikling, men nogle vil osse der føle at de står og kigger ind i et rum af en kasse de ikke rigtig ved hvordan de skal bruge kassen, men kig blot dybere og dybere ind i det som du kommer frem til, kassen åbner sig når den / du er klar til at opleve stjerneskuddet / stjerneregnen af indsigter til den forvandling du skal sige, handle eller udleve.

Atter andre føler de står på en banegårdshal og folk kommer og går, og andre står stille, der hersker stor forvirring idet folk ikke kan finde ud af hvor de vil hen, og ved de hvor de vil hen så kan de ikke finde indgangen til deres tog eller de mangler noget. Kort sagt det hele føles lidt kaotisk, men selv der kan åbenheden kommen og folk finder ud af tale sammen og berige hinanden, husk at holde hjertet åben der er gaveregn i alle oplevelser mennesker imellem, men tør du se dem.

Universet opfordre i denne tid til virkelig at høre musik, opmuntrende glad musik, på høje frekvenser af klare toner. Dans i stuerne med din mand eller børn, syng og sammenskab, husk det legende, grin og vær glad det smitter og så er det gratis. Jeg ser at vi holder hinanden i hænderne som en lang række fra nord til syd og videre ned i andre lande som en dansende masse.

vi herfra 9 dimension hjælper jer og støtter jer i indstrømningen – hold fast i håbet og omstruktureringen af jer og jeres celler / dna. lys lys og lys.

velsignet kærlighed og indre vækst.

sang : en spinkel sang af Anne Dorte Michelsen