Englebesked

Englebesked2019-10-05T13:00:13+00:00

Kontakt mig

Tidligere englebeskeder

Oktober Måneds Englebesked

Kære alle sjæle.

Jeg får vist, “et stort hvidt/ lyst område på halvdelen af jordkloden “,som gerne vil ses og anerkendes.

Jeres sjæl – Jeres lys og den ånd i er lyser og oplyser næsten 1/2 delen af jordkloden nu. Det gør den sammen med mange andre sjæle- lys sjæle.

Den 2 halvdel af jordkloden er lyseblå= selvet. Blå= halschakraet og kommunikation, så hvordan går det med at kommunikere dit eget sjæl lys ud til gavn for selvets horisont, det er hele kloden og ikke kun for dit eget personlige perspektiv.

Tør du udtrykke dit selv også på jorden – vise og være en levende fakkel. Jeg ser Hara chakraet som et sand skattekammer af en grotte hvor alt energi udspringer fra. Er du i kontakt med din sjæl/ånd, dit hjerte og handler du derfra på det du mærker i din livsenergi – livs kraft/ Hara chakra.

Mange står i øjeblikket i døråbningen ind til deres livsenergi i Hara chakraet. Mange kan godt kigge derind og se hvor flot det er, men kun de færreste tør leve det ud. Mange er endnu ikke gået ind over tærsklen til deres livskraft. Herfra universet opfordre vi til, at du tør gå derind og handle derud fra, dog være opmærksom på, at nogen gange er det ikke at skulle bevæge sig helt ind i dybet eller endnu dybere ind, måske handler det blot om, at blive stående stille inde i Hara chakraèt / grotten, og blot mærke dine følelser, se og sanse de dråber af bolde af energi, der drypper ned foran dig. Først når du kan se og mærke, at dråben glider ned foran dit ansigt, der skal du gribe dråben og omsætte denne energi, og ikke modsat at jagte efter dråben. Måske er alt hvad du skal bruge lige foran dig, hvis du tør stå og blot være stille.

Nogle vil opleve, at Du/ I har prøvet at få dit livs hjul til at passe ind og gå i hak med andres livs hjul. Dvs. en opgave eller et tema/mønstre som du har haft, vil du blive konfronteret med, og du skal selv til at tage styringen over hjulet. Få taget temaet/ opgaven og dit eget hjul til dig. Det kan godt være i starten, at du føler du styre uden et stel, en bund, ramme eller vinduer i dit livskøretøj, men du har taget temaet eller opgaven til dig, fordi du har taget rettet i dine egne hænder nu, frem for at lade andre styre eller dikterer dig i hvad du skal, eller hvordan du skal køre.

Det vil måske føles underligt i starten og som om du køre i en bil uden ramme og blot holder rettet ud i luften. Er det så bygget på illusioner ? eller er det blot bare en ny måde at køre på?. Nogle vil føle, at det skaber lukning i maven -solar pleksus området pga. det for mange vil sætte rigtig mange følelser i gang. Nogle vil føle at tingene er højtravende og luftige og uden bund, imens andre vil føle, at det hele er faldet fra hinanden, fordi de intet kan mærke, og køre bil kun med følelsen af at holde et rat i hænderne.  Hvem har ret ? Det er jo forskelligt alt efter den enkelte der mærker og ser på det.

Dernæst kan du heller ikke se over det hele på jordkloden, og slet ikke hvis du står og holder jordkloden oppe oven over dit hoved, så kan du kun lige akkurat se det der er oven over dig, men du ser ikke alt det ude til siderne eller omme på den anden side af dit synsfelt.

Så i stedet for !!!!!, hvordan får du jordkloden og din energi i bevægelse ? og i stedet for får den til at dreje rundt og se hele vejen rundt, at se tingene fra alle verdens vinkler ?

Så hvor åben er dit hjerte og dit udsyn ? Måske det vigtigste  lige nu er at holde din egen energi af en jordklode/boldt i gang i dit Hara chakra og handle derud fra, samt bruge din skelneevne og logik.

God fornøjelse med at mærke dig selv, din power og din kraft – tør du være levende og i bevægelse, tør du gå forrest og lyse med dit lys samt række hånden ud til andre, løfte og give dem en hjælpende hånd, så de kan komme med op på næste afsats, der hvor lyset er og virkelig er i bevægelse nu.

velsignet og være velkommen alle sjæle – i er alle mine børn.

Guds lyset.