Kære alle sjæle.

I søndags d 25/10.2020 er det fineste menneske af en lys sjæl pludselig blevet revet væk fra sin elskede kæreste, sine 2 voksne børn og fra sine søskende og veninder gennem mange år.

En yderst vellidt sjæl, der altid med sit varme smil og hendes altid fine bemærkninger i Familieopstillinger ” uha det føles godt det her”. er desværre gået bort i en alt for tidlig alder.

Ja hun var en sjæl der berørte mange mennesker dybt i hjertet. Hun var så ren og fin, talte som en jomfru Maria, som altid var en vinge ved hendes side.

Kloge Visdoms ord kom altid frem med den varmeste udstråling og omsorg.

En Omsorg som lå hende meget på sinde også igennem hendes arbejdsliv som pædagogisk leder. Hun har kæmpet for de kommende børn, vores nye generation på jorden, som en anden jomfru Maria.

Hun så vigtigheden i Familieopstilling og dens betydning, noget hun drømte om selv snart at skulle til at praktisere sammen med sin elskede kæreste. Desværre blev hun i en alder af kun 52 år, alt for tidligt taget hjem i lyset. Hun var virkelig elsket, ære være hendes minde.

En vis og skøn søster sjæl er gået i forvejen, og hun vil virkelig være savnet dybt i mit hjerte og i mange andres hjerter. Hun var et yderst varmt menneske, og jeg vil aldrig glemme de mange timer, når hende og jeg sad sammen og læste korrektur læsning igen og igen på min bog uselvisk & selvisk. Jeg må sige; her var en lys sjæl der uselvisk ikke ville skrives i min bog, og samtidig var hun begyndt at finde og havde fundet den selviske kærlighed til sig selv.

Vi tænder et lys for en engelJa hun havde fundet vejen hjem i sig selv – og nu hjem i lyset. Hun er gået i forvejen.

Kære alle – husk at lev, drøm og gå hver dag efter det i føler for, vi ved ikke hvornår tiden er. Det er nu vi er her.

Hvil i fred kære søster sjæl – velsignet lys til dig i himlen og således på jorden til de efterladte og i alle de hjerter du har berørt.

Lys og kærlighed må de gå hånd i hånd. Hvil i Fred kære.  Vi er mange der tænker på dig  og tænder et lys for dig.