Kære alle sjæle……

Jeg har fået kanaliseret en englebesked ned til jer her i disse helt specielle natte timer hvor dagen er slået over til den 21 December.

Det er en helt særlig tid og der er meget transformerende energi, der løber afsted og frem til 6-12 januar.

Jeg får vist et meget stort, virkelig et stort hjerte, som indeni hjertet har den fineste energi. For mange vil energien indvirke og mærkes og se ud som skyerne , som vi kender det herfra jorden. Men energien er faktisk en del af en kosmisk partikel energi som åbner og sendes ud igennem dit hjerte. Det svarer til en meget høj og koncentreret energi. Det megen høje energi niveau vil påvirke, åbne og ramme hvert eneste menneske på jorden.

Denne frisættelse energi påvirker og åbner dit hjerte, men idet at det ligner en sky som svarende til en slags tåge, slør , røg eller os der stiger op og ud af hjertet, hvilket kan betyde at nogle dampe skal lukkes ud, skal op og ventileres. Så alt efter hvor meget du har kigget i dit indre landskab, afgør hvordan du mærker at røgen/ tågen kommer ud og hvor hurtigt og hvor meget hjertet kan åbne og udvide sig.

Efter åbningen kommer mørkets nat bagved så og sige, og her vil skyggerne danse og rasle i det sorte tomme hul – svarende til intetheden. De vil rasle og danse i de efterfølgende dage 4-5 dages tid, eller indtil du finder ud af, at de kan danse alt det de vil. Jo mere du betragter disse skygger som jordboer ligesom dig selv, ja så bliver de lysere og lysere og derved lyser de faktisk hele mørket op – din mørkeste nat, dit mørkeste sår eller skygge.

Efter denne dans stiger solen op langt ude i horisonten, og denne runde sol af en energi kraft åbner sig som et æg. Nede i ægget åbnes der op for indsigt, viden og visdom. Jeg ser tusinde vis af sommerfugle som vrimler op og ud og en sommerfugl flyver hen til hvert eneste menneske på jorden, og sætter sig i panden på det 3 øje. Derved aktiveres og indsættes der lige den nektar af indsigt og viden som du har brug for, for at klargøre den rejse og udvikling du nu skal videre ud på.

For nogen vil det svare til at de går 1 eller flere trin op af trapperne og frem til døren lige fremme, de ved hvilken dør de skal ind af. Andre vil opleve, at de bliver febrilske og ikke rigtig kan finde deres dør. Prøv at stoppe op hvis du skulle få det sådan, stå stille og lyt frem for at jagte hvilken dør du skal gribe fat i og gå ind af.

Nogle vælger desværre også nødudgangen, men det er slet ikke en nødudgang for dem, for det er en del af deres plan. Nødudgangen kan være mange ting, det kan være folk der dør, eller venner eller andre ikke kan følges med jer længere ud af jeres sti. Men i vil blot opleve at de kommer ombord på deres eget fly og blot svæver derhen hvor de skal være. For også disse sjæle der går bort har travlt, for de kommer til at hjælpe os her på jorden.

Jeg ser, at det er store fly, der hænger i luften og er oppe på vingerne, fordi disse fly er ligeså vigtig en brik og plan i det som sker på den anden side også kaldet himlen. “Således som i himlen, således også på jorden.”  vi skal både ha top og bund, samt alt det midt imellem.

De store fly suser rundt i luften, og optræder på smukkeste vis med store manøvredygtighed, de viser os hvad de kan og er i stand til fra den anden side. Men det kræver vi lytter og kan se flyene og deres smukke optræden for os.

I dagene imellem jul og nytår og helt frem til 12 januar vil disse energier fra flyene hjælpe os. Lig mærke til hvilken information i får ned. Lyt lyt og lyt og sans også ned i de små detaljer. Det er i detaljen du ser og forstår dybden. Men for at forstå dybden skal du ha hjertet med ind som en klang af en lyd eller som dets hjerteslag og rytme.

Velsignet fred – glædelig jul og masser af fyrværkeri af input. Lad solen gøre sit indtog, så tingene krystalliseres til krystaller og denne særlig drys rammer dig og de fliser eller jorden du går på.

Tør du blive krystalliseret og slippe det gamle  og åbne dig mod det nye.

Vær Velkommen Herrens år  og velkommen her hid. Julenat, da vor herre blev født, da tændte lyset sig i mørkets skød. Lyset budbringer – elsk din næste – kram din mor og ær din far. Samt fortæl dine børn, hund eller kat, se hvilken forskel og betydning de har for dig og dit liv. Blot fordi de er til.

Julefred og Betlehem stjernen lyser op og hen over alle mennesker – over hvert eneste sjæl