Efterårsferie står for døren, bladene falder af træerne. Det er tid til hygge og afslapning, at sidde med benene oppe og blive ført ind i bøgernes magiske og fortryllende universer. Personligt synes jeg at bøger kan noget helt særligt. Det mest fantastiske er, når jeg svæver helt ind i en anden verden, og tiden bare flyver væk, og bogen jeg læser er slugt på rekord tid, simpelthen fordi jeg ikke kan ligge den fra mig.

Jeg ved flere har haft det sådan med min bog Uselvisk & Selvisk. Rigtig mange har allerede læst den 2 0g 3 gange. Det varmer mit hjerte rigtig meget, at min bog har berørt mange læser allerede. Ja de skrevne ord dækker faktisk ikke helt det magiske univers, som mine læser beskriver, at de har fået ud af at læse min bog. Jeg selv har heller ikke ord, der dækker og beskriver de følelser, som det berøre i mig. Det er helt ubeskriveligt. Tusind tak for at have modtaget de mange fine bog anmeldelser og tilbagemeldinger.

Jeg ønsker at endnu flere får glæde af bogen, så Lad os sammen få bogen Uselvisk & Selvisk endnu længere ud og berører folk, så flere læsere kan få glæde af den her i efterårsferien. Del endelig opslaget her ved at klikke på fb. knappen nederst på siden

Køb bogen på www.sommerfuglevinger.dk til en fordelsagtig efterårsferie pris nu 240 kr. kun i uge 42.
Normal pris 275 kr.

Netop nu er det også muligt at skrive en boganmeldelse omkring bogen på nettet. Så Skulle du evt. have lyst til at anmelde bogen, og hjælpe med at få skabt interesse omkring bogen,  kan det bl.a ske på bog og ide hjemmeside.

Lyt til mine to radioudsendelser omkring bogen her