Kære alle sjæle på Jorden.

Glædelig lysende Dec. til alle.

Krystaller, lysene krystaller danser omkring dig / jer alle i denne tid. Sneen er lysene hvid. Med renhed og klarhed, kan du vælge at lyse og skinne som krystallen.

Lad din energi stråle, og må du være og  sende som en laser stråle af glæde, omsorg og kærlighed til dig selv og dine næste. Lad jer berører hinandens hjerter med visdom og omsorg.

Vi herfra en fjern galakse indstrømmer jer i denne tid med lys – vi ønsker at dit / jeres hjerter åbnes endnu mere op. Det svarer til, når sneen smelter bliver det til vand, på samme måde smelter i / blødgøres jeres forsvarsmure og vi kan komme dråber ind i jeres hjerter, således i langsomt stiger op i frekvens i ny tids indstrømning.

Den letteste måde, er at give efter, frem for at holde dig til det du kender.

Det kan ved første øjekast være trygt at blive i det kendte, men i det ukendte kan der komme mere liv og rotation i dine celler, og krystallen i dig vil lyse endnu mere i svingning.

Men tør du skinne og stråle ? -hvis ikke -hvad og hvorfor ikke ? hvad holder dig tilbage ?

Du kan evt meditere  på din krystal, se ind i den og se hvilke kraft dyr som kommer til dig. – Disse kvaliteter udvikler du, når du åbnes mere op i dit hjerte

( her i kanaliseringen, viser de mig en tiger)

Lad December måned udvide din horisont – det letter din overgang til det nye år- må du huske på, at livet er her nu, og tør du tage de sjove ture i rutsjebanen -frem for at blive siddende stille i vognkupeen.

Vi ønsker dig herfra 13 dimension , en rigtig glædelig dec, må du tage de dansende krystaller til dig.  Go rejse i den sjove rutsjebane  – hvis du tør – livet er en lysende kugle af energi og bevægelse.