Glædelig december, velsignet juletid – engle drys/støv, duften af gran, lys og klejner og kager.

kære alle Sjæle !!!!

Så kom vi til december måned, årets sidste måned.

Krystaller drysser ned foran dig, men tør du lade krystallerne ramme din tunge og lade dine ord blive forvandlet.

Tør du sanse, indtage og smage på de nye måder, men det kræver at du kan se krystallerne lige foran dig, og ikke mindst, at du tør smage på den krystallisering de kommer med.

Verden er af lave vil nogen påpege, andre vil synes at verden lige er begyndt at vågne, at det er nu dansen begynder lyset smukke dans.

Men hvad med alt det gamle eller alle de glubske  ego og skyggesider af ulve, der står og hyler op, og rigtig gerne vil ha fat i dig. Ja du kan både se dem og høre dem nu, de står helt fremme på den ene side af tærsklen. På den anden side af tærsklen, ser du lyset, engen – edens have , paradisets have, de himmelske riger.

Tør vi følge Jesus eksempel ” sandelig siger jeg dig – i kan gøre langt større gerninger end jeg ” i dag skal du være med mig i paradiset have.

I edens have / paradiset have står kundskabens træ – livet træ / dit livs træ, og det du kommer af. Hvordan kan du omdanne dine skygger derfra til de smukkeste gaver, ja se livet træ, som den der bærer alle svar, og deri ligger livets frugter.

Hvordan lever du, og ser du livet lige nu. Fanges du ind af de glubske energier eller ser du paradiset have. Begge dele kan være lige virkelige, men hvilken verden vil du være i.

Husk dine tanker skaber din virkelighed – prøv at forsætte med at ligge kappen bag dig, giv slip og slip og slip. Gå nu mod det nye, det frie – det rene -det fineste og mest sande for dig og din sjæl. Gå og træd smukt ind på din plads, hvor det er meningen du skal være.

For nogen eller for mange vil det betyde en enormt sårbarhed, og mange vil føle sig helt nøgne, og som om alle kigger på dig.

Men vid at du blot er begyndt at stole på dig selv og din egen sjæl, at du mærker det lys som du er og er skabt af  – nemlig skaberens lys.

Du må gerne være lys, du er skabt af lys – du er et skabende menneske og du må gerne være levende.

Tør du blive det legende og skabende barn igen.

Sang : Thomas Helmig og Søs Fenger : når sneen falder