Kære alle sjæle.

Velkommen her på kanalen til måneds englebesked.

Mange sprænger nogle gamle grænser, ser at mange tove frisættes og rives over i slægten, i relationerne eller imellem andre, hvor bindingerne har virket stramme eller besnærende. I dette mellemrum når bindingerne og tovene går over og fra hinanden, så ser og mærker du dit eget og de andres lys, du vil mærke at dette lys ligesom vil gennemstrømme dig / jer, det vil føles som om det fosser ned igennem jeres indre. Mange af jer vil føle at jeres indre lys vågner, andre vil føle at beholderen står stille og koger, bobler og syder inden lyset kan tage fat og stige op indeni dig.

Ser også at mange vil kæmpe med nogle følelser=vandet. Vandet vil fosse ind og nogle vil prøve at skovle vandet=følelserne væk med en dej skraber , men det kan ikke lade sig gøre, vandet er trængt ind og følelserne vil ses, mærkes og anerkendes nu. De skal ikke skubbes eller fejes til side og af vejen, tværdig mod prøv at lade dig fører med og mærke strømningen af det klareste rene vand, hvad vil det egentligt bidrage og bibringe dig. Jeg ser og mærker at du / i alle i den erkendelse vil de fleste af jer finde det forfriskende, selv om det er nyt at skulle mærke de følelser og strømninger i tiden.

Mange vil føle at noget nyt banker på og specielt hals området vil mange føle i den kommende tid, at noget skal udtrykkes, så snart det er udtrykt vil halsen slappe af igen. Mange vil også mærke tarmen, at tingene skal fordøjes, optages og igennem fordøjelseskanalen, dvs. mange vil mærke solar plexus meget og følelsen af sidestik= mange følelser vil op og ses på og det som stikker dig.

Vigtig at tænke over med hvilken intension du vil med noget, hvordan du omkring noget, Dine ord har betydning, men tænk også før end du taler og hvad er din intension med det du vil sige og for hvis skyld. Men samtidig udtryk og følg dit hjertes stemme, ikke hold dig tilbage længere, måske var netop dine ord lige det vigtigste i den sammenhæng hvor de blev givet.

Jeg ser en grøn = hjerteenergi trampolin. Mange varmer op til at tage et nyt spring op på et nyt niveau og afsats. For nogle har de hoppet og hænger nærmest i luften og afventer på at må lande og komme ind på trinnet eller afsatsen af det nye trin, hvilket for nogen kan virke frustrerende. Men prøv at nyde udsigten og at du hænger og svæver der i luften som en astronaut. Måske er målet ikke i sig selv at lande ind på det nye trin, men mere det imellem stadiet der er det vigtigste, alt det du ser, mærker og erkender når du hænger der i luften.

Vigtig læring og indstrømning i denne tid er at være loyal omkring sig selv, men husk det er andre også, og derfor er det ikke altid, at det er foreneligt med begge parters behov og ønsker, men det behøver at betyde at den ene eller den anden skal gøres mere rigtig eller forkert, det er bare simpelt, at alting ikke kan forenes og det kan være at nye døre og veje åbnes hvis dit behov ikke lige kan blive i mødekommet der. Det positive er at dit udsyn og horisont kan udvides og endda nye relationer kan søsættes.

Men husk at drømme og hold fast og se det positive i det du kunne tænke dig og for verden. Nogen gange må vi gerne spørge os selv, er der noget hvor jeg kan gi og glæde en anden for helhedens bedste. Samtidig ser jeg at hver enkelt begynder at kigge dybt ind i deres egen hule og grotte, at du begynder at se at du lever, dit hjerte slår og du vågner op og ikke behøver at gemme dig længst inde i grotten eller gemme dig af vejen. Jeg ser flere og flere kravler ud af deres hi, ud over din / jeres egen komfort zone.

Lyset er ihvertfald trængt ind i grotten, men når lyset er trængt ind i mørket, lyses mørket også op og bliver tydeligere, dvs. du vil mærke følelserne og det du har på hjertet, og det du må tage dig af og tage ansvar for.

Jeg ser mange forbinder sig mere og mere med deres sjæl og ånd, ser deri at nye bobler af energi og ideer stiger op og frem. Hvilke værdier vil du tage med ind i din fremtid ? og hvorfra kommer de og hvad bygger de på ? hvad er dit eget og hvad er andres tillærte mønstre ? Hvad føles rigtig for dig ?

Jeg ser en stor jordklode af guld gyldent helligt lys, og det virker som om det hele vendes på hovedet, og ligger nede i den ene ende, at det hele vender på hovedet, men lyset på jorden er meget smukt og mange menneskers sjæls lys vågner. De er smukke , vi alle er smukke – husk vi kommer af det samme lys, men det er ikke sikkert, at du kan se dit eget eller hinandens sjælslys, men husk det lyser og er derinde – kig dybt i dig selv og i andre mennesker.

lys og lys – Det gør Vor moder jord.