Kære alle sjæle

Oktober måneds englebesked;

Vi herfra universet, sender masser af energi igennem til jer alle for tiden. Ind og ned på jorden.

Nogle vil føle og mærke indstrømningen ret kraftig fra rumskibene, eller sagt på en anden måde – fra de galakser eller stjerneplaneter i kommer fra.

Mange vil under den indstrømning føle at du / i kigger og går rundt om dig/ jer selv i 360 grader.

Hvad er op og ned i tingene – Gamle dogmer, følelser eller andet guf endevendes. Alt kommer op og vender vrangen ud på tøjet. Det er helt ned i sømmene, disse har også betydning for, at blusen er blevet til en bluse.

Hvad holder dig sammen i dit liv ? Er det fra et hjertested ? eller fra Hara Chakra sted , med og i samklang med nåden og alt kærlighedens mangfoldighed. Er der fuld flor af smukke blomster i din have ? Er der flow – Er lotus blomsten foldet ud, eller igang med det ? Hvordan går det med din dans – livets dans ? Flyder og danser du hen over gulvet i et sandt mesterstykker af ren lykke og nydelse, over din dans og dit mesterstykke ?  til stolthed i hvem du er og hvorfor du er her, og bare fordi du netop er dig og er her på jorden i denne tid.

Eller går din dans lidt træg – jokker du din dansepartner eller andre over tæerne , fordi du øver dig og endnu ikke helt har lært dansetrinene. Er du ved godt mod, fuld af forventning og glæde til at du er i samklang og i bevægelse med både din maskuline og feminine side.

Eller ønsker og drømmer  du dig tilbage til de gode gamle dage – der hvor alt var som det plejede at være, trygt godt og sikkert.

Er det god, at svingtorvet er slap eller skal snoren værre trukket helt op og ud, for at du føler dig levende, at du har værdi eller er vigtig.

Er det nok blot “bare ” at være til fordi du er dig ? Ved at være i denne værens tilstand kan og åbnes der til dit feminine moder skød – Moder jord kraft,  Jomfru Maria eller Maria Magdalena energien. Den feminine energi, som vil flytte dig langt længere end fra det gamle sted af, den gamle maskuline energi.

Forstil dig at du har mange orange farvet nuancer i blomstens flor, der folder sine kronblade ud. Tør du folde dig ud ? Hvad skal der til, for at du folder dig ud ? Hvor og hvordan og hvorfor holder du evt noget af din kraft tilbage. Hvad betyder det for dig, at gå med den ? og hvad betyder det at holde den tilbage ?

Vi herfra universet, kan varmt anbefale dig, at deltage til Karin og Stann Vad tromme meditation d 27/10 – kl 19

Meget vil blive tydelig gjort i denne overgang – hvis du tør folde dig ud, som den du virkelig er, og som den det hele tiden har været meningen, at du skulle være.

Det hele bliver lidt sjovere, og du kan derved mærke dit eget sving tov – med hvilken kraft vil du være i og svinge med ?

Vi her fra universet svinger og kigger med  – vi tør godt danse med , men tør du ?

vi herfra universet 7 og 9 dimension takker fordi vi må sende og blæse energi igennem til jer alle , i denne tid.