Kære alle Sjæle

Velkommen til disse engle nyheder, som mange måske følger i denne tid. Tiden som er under forandring og udvikling.

Ja tør og vil du forandringen.

Jeg ser og får vist at der strømmer rigtig meget hjerte energi og kærlighed ind på jorden , til jorden og til os mennesker. Jeg ser at det flyder ned med grøn hjerte energi til os, grøn farve. Det er og var tiden til oprenselse af mange gamle gamle lag af følelser.

Jeg ser det ligesom om at vores brystkasse og hjerte svulmer helt op.  Det udvider sig ud over hele vores brystkasse. For mange vil det føles som om, det store hjerte presser på, for at blive set, anderkendt og ikke mindst at blive lyttet til. Det presser på for at få sin plads og sin berettigelse. Dette gælder også for moder jord og for dyrerne.

Efter at nogle i mange år , har følt igen og igen at have trampet hårdt i pedalerne, eller cyklet og cyklet afsted efter…… ? ja hvad har du okset og cyklet efter at nå ? hvad har du sloges med ?

Er du villig til at sanse det svulmende hjertes energi og kraft i dig, og lade pedalerne hvile for en stund ? Men hvad sker der når du / vi ikke træder i pedalerne ? For nogen vil det føles som om alting står stille – At de kommer ingen vegne. – eller at du nyder stilheden og roen, nyder din krop og registrer måske ligefrem at det kan være rart ikke at skulle holde pedalerne og hjulene igang hele tiden.

Men hvad så bagefter ? Sætter du blot igang igen, eller hvis jeg prøver vil benene så lystre og udfører sin opgave, som den plejer. Eller føles det hele lidt mærkelig og for nogen besnærende. For andre kan det føles som om musklerne ikke udfører den opgave, den får besked på.

Men hvad skal det hele gøre godt for, vil nogen måske tænke ? Jeg får vist en giraf som bøjer hovedet og halsen lidt. Ser at den slikker sig om munden med sin tunge. Den er vældig glad og tilfreds. For den har overblik og kan strække sin lange hals og ha overblik, og se det hele fra et højere og større perspektiv. Giraffen har et stort hjerte  – Det vil sige når, vi har et stort hjerte og følger dette, får vi overblik. Giraffen har for højt blodtryk men det genere ikke giraffen, men vi mennersker kan ikke tåle at have forhøjet blodtryk. Giraffen har brug for det store hjerte til at pumpe blodet op til hjernen – oppe i vores hjerne er vores kontakt til vores sjæl / ånd – måske for vi mere overblik, glæde og ro på som giraffen hvis vi lytter og sammensmelter med vores ånd/sjæl.

Den er tilfreds, selv om den har forhojet blodtryk, og skal sende masser af, og større mængder blod afsted – Det livgivende blod til dets hjerte. Blod der forsyner vores celler i kroppen, således at de kan udfører de opgaver de skal, så cellerne får ilt, næring og varme rundt i kroppen.

Forstil dig at alle dine celler er som mennesker, og at cellerne ser og hilser på hinanden. De forstår ikke mindst vigtigheden af, at den anden celle har betydning for, at den kan udfører og gøre præcis den opgave, som den er blevet bedt om. Alt dette for at dit blod og alle andre ting kan fungere i din krop.

Hver mekanisme i din krop er afhængig af den næste og næste mekanisme, på den måde kører og fungere tingene derud af.

På samme måde fungere tingene i vores liv, job og samfund – men måske mange først rigtig nu forstår, hvordan og hvorfor vi alle hænger sammen – vi hænger alle sammen, som smukke perler på en snor – ikke en eneste kan undværes, og ingen har større eller mindre betydning end nogen anden. De største skal blive de mindste, og de mindste skal blive de største.  Må i alle hver eneste sjæl på denne planet være hilset, æret og blive respekteret for det Du/ I er, nemlig en sjæl der lige nøjagtig indgår i sin rette plads i livshjulet, så alt er i flow og bevægelse.

Vi ønsker dig en dejlig påske – hvis du skulle føle, der ikke er nok press på dine energier, åbning af dit hjerte, så siger vi herfra universet, at vi gerne hjælper lidt til hen over påske og specielt på langfredag – Men husk nu kære sjæle – i genopstår igen, blot til en ny og bedre verden. Men det hele afhænger af hvordan man ser det. Vi ser det fra oven- op over det hele, ligesom giraffen . Osse vi herfra universet har et stort hjerte.

Velsignet påske – vi følger det hele og glæder os til at se jer genopstå.