Ene-sessioner i Familie opstilling – Du kommer med dit valgfrie tema/problemstilling.  Næste dage er 

D 20/8 –  0 Ledige pladser tilbage. Fra kl. 17-22 –  3 processer er afsat. Alt optaget

D 23/8 –   0 Ledige pladser tilbage. Fra kl. 9-19 – De 4 processer er afsat. Alt optaget

D 29/9 –   2 Ledige pladser tilbage. Fra kl. 17-22- 2 proces er afsat.

Lige nu udbyder jeg,  hver 2 måned, hvor du kan få dit eget tema / problem stilling på i Systemisk Familie opstilling.

På disse datoer, kan 3 -4 personer få sit eget valgfrie tema / problemstilling på med levende repræsentanter. ( læs mere her, om metoden med levende repræsentanter, hvorledes du kan få arbejdet med dit tema.  klik her : )

Du kan altid få ene sessioner i familie opstillinger , uden levende repræsentanter . læs mere her- klik her

Jeg udbyder en hel dag fra kl. 9-10 tiden til kl. 18 -19 tiden,  hvor du har mulighed for at få dit eget tema / ene session på i Systemisk familie opstilling. Der er 3 -4 pladser på disse dage – kontakt mig på tlf. 26168515 eller på mail karin@klinikpif.dk for at høre, om der er plads under den pågældende dag.

Tilmelding og betaling er bindende, uanset om du bliver forhindret, udebliver eller bliver syg, idet der er begrænset antal pladser, og der kaldes hjælper / repræsentanter ind til at arbejde for din proces.

En ene session i Familie opstilling koster 1400kr.

Hjælper/repræsentant listen: Du har mulighed for, at komme på hjælperlister, og blive brugt som repræsentant for en andes process. Du vil blive spurt, og du kan fra gang til gang, sige ja eller nej tak. Hvis du takker ja til, at være hjælper, en givende dag, koster det dig 200kr. Du får selv ligeså meget ud af, at blive brugt som hjælper i en given position. Dette passer altid ind i dit eget stof eller problemstilling.  Kontakt mig på tlf 26168515 – hvis du ønsker, at stå på hjælper /repræsentant listen.